Acyclovir - användningsanvisningar, recensioner, analoger och former av frisättning (tabletter, salvor, kräm, ögonsalva - tunnor, acne) läkemedel för behandling av orala och genitala herpes hos vuxna, barn och under graviditet

Hos barn

I den här artikeln kan du läsa bruksanvisningen för läkemedlet Acyclovir. Presenterade recensioner av besökare på webbplatsen - konsumenterna av detta läkemedel, samt yttranden från medicinska specialister om användningen av Acyclovir i deras praktik En stor förfrågan att lägga till din feedback på drogen mer aktivt: Medicinen hjälpte eller inte hjälpte till att bli av med sjukdomen, vilka komplikationer och biverkningar observerades, vilket kanske inte har angivits av tillverkaren i abstrakt. Analyser av acyklovir i närvaro av tillgängliga strukturella analoger. Används för behandling av orala och genitala herpes hos vuxna, barn, samt under graviditet och amning. Varumärken av olika varianter av acyklovir: Acre, Hexal, Akos.

Acyklovir är ett antiviralt läkemedel, en syntetisk analog av tymidin nukleosid, som har en starkt selektiv effekt på herpesvirus. Inom virusinfekterade celler genomgår viraltymidinkinas en serie konsekutiva omvandlingar av acyklovir till mono-, di- och acyklovirtrifosfat. Acyklovirtrifosfat inkorporeras i kedjan av viralt DNA och blockerar dess syntes genom kompetitiv inhibering av viralt DNA-polymeras.

Specificiteten och mycket hög selektivitet av verkan beror också på dess övervägande ackumulering i celler som påverkas av herpesviruset. Mycket aktiv mot Herpes simplex typ 1 och typ 2 virus; varicella-zoster virus (Varicella zoster); Epstein-Barr-virus (typer av virus anges i ökande ordning med minsta överväldigande acyklovirkoncentration). Måttligt aktiv mot cytomegalovirus.

När herpes förhindrar bildandet av nya delar av utslaget minskar sannolikheten för hudspridning och viscerala komplikationer, påskyndar bildandet av korst, minskar smärta i den akuta fasen av herpes zoster.

farmakokinetik

Efter intagning är biotillgängligheten 15-30%, medan dosberoende koncentrationer skapas som är tillräckliga för effektiv behandling av virussjukdomar. Mat har ingen signifikant effekt på absorptionen av acyklovir. Acyklovir penetrerar bra in i många organ, vävnader och kroppsvätskor. Acyklovir penetrerar blod-hjärnan och placenta barriärer, ackumuleras i bröstmjölk. Cirka 84% utsöndras av njurarna oförändrade, 14% i form av en metabolit. Mindre än 2% av acyklovir utsöndras genom tarmarna.

vittnesbörd

  • behandling av infektioner i hud och slemhinnor orsakade av virus Herpes simplex typ 1 och 2 (genital och oral herpes), både primära och sekundära, inklusive genital herpes;
  • förebyggande av exacerbationer av återkommande infektioner orsakade av Herpes simplex typ 1 och 2 hos patienter med normal immunstatus
  • förebyggande av primär och återkommande infektioner orsakade av herpes simplex typ 1 och 2 virus hos patienter med immunbrist
  • vid komplex behandling av patienter med allvarlig immunbrist: vid HIV-infektion (AIDS-stadium, tidiga kliniska manifestationer och detaljerad klinisk bild) och hos patienter som genomgår benmärgstransplantation;
  • behandling av primär och återkommande infektioner orsakad av viruset Varicella zoster (vattkoppor, liksom bältros - Herpes zoster).

Blanketter för frisläppande

Tabletter 200 mg.

Salva för extern användning av 5%.

Cream för extern användning av 5%.

Lyofilisat för beredning av lösning för infusioner (vid injektioner).

Instruktioner för användning och dosering

Acyclovir tas under eller omedelbart efter en måltid och tvättas med mycket vatten. Doseringsregimen bestäms individuellt beroende på sjukdoms svårighetsgrad.

Behandling av infektioner i hud och slemhinnor orsakad av Herpes simplex typ 1 och 2

Acyklovir ordineras 200 mg 5 gånger om dagen i 5 dagar med 4-timmarsintervaller under dagen och med ett 8-timmarsintervall för natten. I mer allvarliga fall av sjukdomen kan behandlingstiden förlängas med en doktors recept på 10 dagar. Som en del av komplex terapi för allvarlig immunbrist, inkl. med en utvecklad klinisk bild av HIV-infektion, inklusive tidiga kliniska manifestationer av HIV-infektion och AIDS-steget; efter benmärgstransplantation eller i strid mot intestinal absorption, föreskrivs 400 mg 5 gånger om dagen.

Behandlingen bör börja så snart som möjligt efter infektionens början. i händelse av återfall, är acyklovir ordinerat under prodromalperioden eller när de första delarna av utslaget uppträder.

Förebyggande av återkommande infektioner orsakade av Herpes simplex typ 1 och 2 hos patienter med normal immunförsvar

Den rekommenderade dosen är 200 mg 4 gånger om dagen (var 6: e timme) eller 400 mg 2 gånger om dagen (var 12: e timme). I vissa fall är lägre doser effektiva - 200 mg 3 gånger om dagen (var 8: e timme) eller 2 gånger om dagen (var 12: e timme).

Förebyggande av infektioner orsakade av Herpes simplex typ 1 och 2 hos patienter med nedsatt immunförsvar.

Den rekommenderade dosen är 200 mg 4 gånger om dagen (var 6: e timme). Vid uttalad immunbrist (till exempel efter benmärgstransplantation) eller i strid mot intestinal absorption, ökas dosen till 400 mg 5 gånger om dagen. Varaktigheten av den profylaktiska behandlingstiden bestäms av risken för infektion.

Behandling av infektioner orsakade av viruset Varicella zoster (vattkoppor)

Tilldel 800 mg 5 gånger om dagen var 4: e timme under dagen och med ett 8-timmarsintervall över natten. Behandlingstiden är 7-10 dagar.

Tilldela 20 mg / kg 4 gånger om dagen i 5 dagar (maximalt endos 800 mg), för barn från 3 till 6 år: 400 mg 4 gånger om dagen, äldre än 6 år: 800 mg 4 gånger om dagen inom 5 dagar.

Behandling bör inledas när de första tecknen eller symtomen på kycklingpox visas.

Behandling av herpes zoster (bältros) infektioner

Tilldel 800 mg 4 gånger om dagen var 6: e timme i 5 dagar. Barn över 3 år är läkemedlet ordinerat i samma dos som vuxna.

Behandling och förebyggande av infektioner orsakade av Herpessimplex typ 1 och 2, barn med immunbrist och normal immunstatus.

Barn från 3 år till 6 år - 400 mg; över 6 år - 800 mg 4 gånger om dagen. En mer noggrann dos bestäms med en hastighet av 20 mg / kg kroppsvikt men högst 800 mg. Behandlingsförloppet är 5 dagar. Data om förebyggande av återkommande infektioner orsakade av herpes simplexvirus och behandling av herpes zoster hos barn med normala immunitetsnivåer är inte tillgängliga.

För behandling av barn äldre än 3 år föreskrivs 800 mg acyklovir 4 gånger om dagen var 6: e timme (såväl som för behandling av vuxna med immunbrist).

I åldern finns en minskning av clearance av acyklovir i kroppen parallellt med en minskning av clearance av kreatinin. tar stora doser av läkemedlet inuti, bör få en tillräcklig mängd vätska. Vid njurinsufficiens är det nödvändigt att lösa problemet med att minska dosen av läkemedlet.

Biverkningar

  • illamående, kräkningar, diarré
  • buksmärtor;
  • en liten ökning av koncentrationen av urea och kreatinin;
  • leukopeni, erytropeni, anemi, trombocytopeni;
  • huvudvärk;
  • yrsel;
  • spänning, förvirring, dåsighet;
  • tremor;
  • hallucinationer;
  • konvulsioner;
  • andfåddhet;
  • anafylaktiska reaktioner;
  • hudutslag, klåda, urtikaria;
  • trötthet;
  • feber;
  • myalgi.

Kontra

  • laktationsperiod
  • barns ålder upp till 3 år (för denna doseringsform).

Använd under graviditet och amning

Acyklovir penetrerar placenta och samlas i bröstmjölk. Användning av läkemedlet under graviditet är endast möjligt om den avsedda nyttan för moderen överväger den potentiella risken för fostret. Om du behöver ta acyclovir under amning behöver du avbryta amningen.

Särskilda instruktioner

Acyklovir används strikt som föreskrivet av en läkare för att förhindra komplikationer hos vuxna och barn över 3 år.

Varaktighet eller upprepad behandling med acyklovir hos patienter med nedsatt immunitet kan leda till att virusstammar uppträder som inte är känsliga för dess verkan. De flesta av de upptäckta acyklovir okänsliga virusstammarna visar en relativ brist på viraltymidinkinas; stammar med förändrat tymidinkinas eller med förändrat DNA-polymeras isolerades. In vitro effekten av acyklovir på isolerade stammar av Herpes simplexviruset kan orsaka utseendet av mindre känsliga stammar.

Med försiktighet är läkemedlet ordinerat till patienter med nedsatt njurfunktion, äldre patienter i samband med en ökning av halveringstiden för acyklovir.

Vid användning av läkemedlet är det nödvändigt att säkerställa tillförsel av tillräcklig mängd vätska.

När du tar läkemedlet ska du övervaka njurefunktionen (koncentration av blodkarbamid och plasmakreatinin). Acyclovir förhindrar inte överföring av herpes genom sexuell kontakt, därför är det under behandlingstiden nödvändigt att avstå från samlag, även om kliniska manifestationer saknas. Det är nödvändigt att informera patienterna om möjligheten att överföra viruset av genital herpes under utslaget, såväl som fall av asymptomatisk virusbärande.

Påverkan på förmågan att köra biltransport- och kontrollmekanismer

Inga data tillgängliga. Man bör emellertid komma ihåg att under yrkesperioden med acyklovir kan yrsel uppstå, så omhändertagande måste vidtas vid körning av fordon och engagera sig i potentiellt farliga aktiviteter som kräver ökad koncentration av uppmärksamhet och psykomotorisk hastighet.

Läkemedelsinteraktion

Förstärkning av effekten av acyklovir noteras vid samtidig utnämning av immunstimulanserande medel.

Vid samtidig behandling med nefrotoxiska läkemedel ökar risken för utveckling av njursvikt.

Analoger av läkemedlet Acyclovir

Strukturala analoger av den aktiva substansen:

  • Atsigerpin;
  • Acyclovir Belupo;
  • Acyclovir Hexal;
  • Acyclovir Sandoz;
  • Acyclovir Forte;
  • Acyklovir-ICCO;
  • Acyklovir Acre;
  • Acyklovir-Verein;
  • Atsiklostad;
  • Vero Acyklovir;
  • Vivoraks;
  • Viroleks;
  • Gerviraks;
  • gerpevir;
  • Gerperaks;
  • Gerpesin;
  • Zovirax;
  • Lizavir;
  • Medovir;
  • Provirsan;
  • Supraviran;
  • Tsiklovaks;
  • Tsiklovir;
  • Tsitivir.

Acyklovir för herpes

Acicavivir salva från herpes på läpparna är ett syntetiskt läkemedel med en selektiv effekt. Dess aktiva del är acyklovir. Tillverkad av det indiska företaget "Elegant".

Acyklovir för herpes

Mariyka »10 feb 2014, 17:27

Re: Acyclovir för herpes

Marianna K. "10 feb 2014, 20:26

Re: Acyclovir för herpes

Fraulyan Angelika »17 mars 2014, 08:19

Re: Acyclovir för herpes

Olivia "14 sep 2014, 00:17

Re: Acyclovir för herpes

Mitinka "15 sep 2014, 10:03

Re: Acyclovir för herpes

Olivia "18 sep 2014, 07:58

Re: Acyclovir för herpes

AnnaH »dec 24 2014, 23:37

Re: Acyclovir för herpes

Olivia "25 dec 2014 07:40

Re: Acyclovir för herpes

Taniyash "01 jul 2015, 19:07

Re: Acyclovir för herpes

AnnaH »02 jul 2015, 10:38

Bland analogerna av herpessalva på läpparna utmärks Viroleks, Zovirax, Atsiklostad, Herpes, Herperax, Gervirax. Genomförs av recept. Att lära sig att dricka tabletter Acicavivir för herpes (istället för traditionell användning av salva) kommer att berätta för terapeuten, en immunolog.

Indikationer antiherpediska läkemedel

Behandling av herpes med Acicavivir visar effekt vid diagnos av återkommande eller primär infektion i huden med herpesviruset.

Instruktionerna gav en klar beskrivning av hur man använder Acicavivir. Begränsningen till utnämningen är överkänslighet, allvarliga neurologiska störningar, perioden med naturlig utfodring med bröstmjölk.

Aciclavivir, som Zovirax, är ett giftfritt medel med en minimal uppsättning reversibla negativa reaktioner. I enskilda fall kan patienter rapportera:

  • mild bränning, klåda i området med direktbeläggning (vid användning av salva);
  • andfåddhet, smärta i ländryggen, svullnad, abnormaliteter i mag-tarmkanalen, yrsel (om läkemedlet togs i tablettform);
  • psykos, förvirring, dysartri, hallucinationer, ofrivillig muskelkontraktion (vid administrering intravenöst).

Atsiklavir vid genital herpes visar effektivitet i 97% av episoderna.

acyklovir

Blanketter för frisläppande

Acyclovir Instruction

Acyklovir är ett antiviralt läkemedel. Används för att bekämpa Herpes simplex - herpes simplex virus. Förekomsten av detta virus är förknippat med dess motståndskraft mot effekterna av skadliga miljöfaktorer, en lång inkubationsperiod och förekomsten av många sätt att infektera. Det räcker med att säga att omkring 95% av världens befolkning är bärare av herpesviruset. Sådan hotande statistik är emellertid inte en anledning att förklara en nödsituation, för En herpetic infektion uppträder endast kliniskt under vissa förhållanden, i synnerhet med virusbärarens nedsatta immunstatus. Efter aktivering kan infektionen förvärva egenskaperna hos en akut eller kronisk sjukdom. Med en signifikant minskning av immuniteten finns risk för att man utvecklar en generaliserad (systemisk) infektion. Acyklovir är ett effektivt verktyg i kampen mot herpesinfektion. Dess aktiva metabolit - acyklovirtrifosfat - installeras i virusens DNA-kedja, skadar det och blockerar virusets replikation (reproduktion). Acyklovir demonstrerar hög effekt, säkerhet och selektivitet hos en specifik åtgärd. Idag kan detta läkemedel kallas ett första-line anti-herpes terapi läkemedel, den så kallade. "Guldstandard". Användningen av läkemedlet hos spädbarn som är bärare av herpesviruset minskar infektionens varaktighet och allvarlighetsgrad och ökar immunotimulerande egenskaper hos immunotropa läkemedel. Penetrerar in i en infekterad cell omvandlas acyklovir under verkan av enzymet tymidinkinas till acyklovirtrifosfat, vilket hämmar biosyntesen av viralt DNA. Thymidinkinas är närvarande i både humana celler och virus, men i det senare binder det mer aktivt till Acyclovir, vilket bildar dess aktiva form mycket snabbare.

Detta förklarar läkemedlets selektivitet och dess höga säkerhetsprofil. Tabletterad acyklovir är effektiv mot herpesvirus typ 1 och 2, zoster lichen. Den används både för terapeutiska och profylaktiska ändamål. Acyklovir tabletter indikeras för systemiska skador, när lokala former av läkemedlet (salva, grädde) inte visade deras effektivitet i 10 dagar. När det tas oralt absorberas cirka 15-30% av den aktiva substansen som intas i kroppen i den systemiska cirkulationen. Halveringstiden för läkemedlet är 3,3 timmar. Utskiljning utförs av njurarna och i mindre utsträckning av tarmarna. Vid svår njursvikt rekommenderas inte acyklovir. När du tar drogen är det nödvändigt att övervaka njurarnas funktionella tillstånd och att övervaka att karakterisera dess prestanda. Acyklovir är inte ett sätt att förhindra överföring av genital herpes från en sexuell partner till en annan, så oskyddad sex bör undvikas av personer som bär en aktiv form av viruset. Externa former av Acyclovir är inte avsedda för applicering på slemhinnorna i munhålan, ögonen, könsorganen.

Den höga förekomsten av herpesinfektion, ett brett spektrum av dess kliniskt manifesterade, estetiska skador orsakade, gör det absolut nödvändigt att välja ett antiviralt läkemedel med en gynnsam säkerhetsprofil, hög selektivitet och ett adekvat pris. Acyclovir, som produceras huvudsakligen av inhemska läkemedelsföretag (Synthesis, Vertex, Tatkhimpharmpreparaty, Atoll etc.) uppfyller dessa kriterier fullständigt och ger rationell läkemedelsbehandling för en viss patient med viss infektion, samtidigt som den visar hög effektivitet med ett minimum av effekter.

Recensioner av läkemedlet Acyclovir

Vi tog upp riktiga recensioner av drogen Acyclovir, som publiceras av våra användare. Oftast skrivs översynen av unga patienter, men de beskriver också den personliga historien om användningen av medicinen på sig själva.

För systemisk användning (oralt och intravenöst): Infektioner orsakade av Herpes simplexvirus typ 1 och 2 och Varicella zoster; förebyggande av infektioner orsakade av virusen Herpes simplex och varicella zoster (inklusive hos patienter med nedsatt immunitet) som en del av komplex terapi för allvarlig immunbrist (inklusive den kliniska bilden av HIV-infektion) och hos patienter som genomgår benmärgstransplantation; förebyggande av cytomegalovirusinfektion efter benmärgstransplantation. För lokal användning i oftalmologi: keratit och annan ögonskada orsakad av Herpes simplexviruset. För extern användning: Hudinfektioner orsakade av virusen Herpes simplex och Varicella zoster.

diskussion

. en gång. nu är han inte så stor och kryper ut antingen på läppen eller under näsan))) Förresten, för första gången när herpesen kom ut gjorde jag ingenting alls. gick med honom)) Sedna smord med acyclovir. men jag kommer inte att vara väldigt ivriga. här är info! oroa dig inte) Herpes på läppen hos gravida kvinnor (och deras män). I kvinnor som lider av herpeslipor, under graviditeten, kommer antikroppar mot herpes simplexviruset in i fosterblodet genom placentan som under graviditeten och 3-5 månader efter födseln skyddar barnet. På män påverkar "kyla" på läpparna inte kvaliteten på spermier, fertilitet och så vidare. Män med herpes på sina läppar kan lätt bli barn. Och vad är viktigt md.

. reparat och du måste dricka det länge. Jag ska försöka, jag hoppas att det kommer att hjälpa, alla skriver om honom. I allmänhet har alla samma behandling - smekta, pankreatin, antibiotikum, om antibiotikan inte hjälper akyclovir (vi är allergiska mot det, doktorn sa att det händer så ofta), och om allt är riktigt dåligt, då en dropper.

Behandling och förebyggande av herpes på läpparna utförs av medicin med hjälp av läkemedel baserade på Acyclovir. Sådana droger rekommenderas inte för kvinnor under graviditet och amning. Och vad ska de göra? Hur man förhindrar manifestation av herpes på läpparna under graviditet och amning? Användningen av vitlök för behandling av manifestationer av herpes på läpparna har länge använts i traditionell medicin. Till exempel i http://perfectfood.ru/2010/10/chesnok-sostav-i-poleznye-svojstva-chesnoka/ Citat därifrån "Vitlökskompositionen innehåller aktiva substanser - phytoncider, som beror på dess användbarhet.

Behandling under graviditet och amning. Som alltid hjälper Zovirax eller Acyclovir. Dessa salvor absorberas praktiskt taget inte i blodet och påverkar inte embryonets utveckling. Förresten är det också möjligt för skadade mödrar att använda dem (och kom ihåg, mumier: en förkylning på läpparna är helt kompatibel med amning). Det finns också folkmekanismer för herpes, huvudsakligen relaterade till näring. Vid den här tiden måste du äta så mycket frukt och grönsaker som möjligt, slå ut 1-1,5 liter vätska per dag, inte äta feta livsmedel, eliminera socker och choklad. Rekommendera att ta "Acyclovir", "Liz.

. den flickvän det var. Jag hittade 2 typer av herpes inklusive den andra typen, som du talar om. Min läkare Under planering, med hänsyn till detta ögonblick, ordinerade jag ett fantastiskt läkemedel Acyclovir i piller. Varje dag i ett år dricker jag 800 mg per dag. Och hans år är borta. Han är tre gånger om året säkert, mannen panikade, "Hur man bär?" Gå till doktorn, men idag måste du ta acyclovir. Och när herpes är redan här, tre gånger om dagen, 800 mo i 3 dagar. Sedan en vecka vid 800 mg per dag. Detta är ett recept på mig som lider av herpes, så mina vänner i andra städer dricker det, alla läkare tilldelar det. Lycka till och kör till apoteket! Herpes stannar rätt i det tillståndet.

Herpes på läpparna påverkar inte fostret :) men om det fortfarande visar sig att du är gravid, kontakta din läkare så att lämplig behandling är ordinerad för dig. Under tiden använder acyclovir externt, det hjälper mycket.

Välkommen! Acyklovir är klassificerat som säkert för läkemedel under graviditeten, vilket innebär att detta läkemedel endast kan användas under graviditet när det är absolut nödvändigt. Instruktionerna för läkemedlet indikerade att godkännandet av användning under graviditet och amning inte har studerats tillräckligt. Effekten av Acyclovir på utvecklingen av graviditeten har dock verifierats av flera medicinska studier. Enligt forskare, Acyclovir i form av tabletter, salvor eller inuti.

. Behandla) Ups är inte ett barn förstås. Jag dricker när huvudet gör ont (blåste osv.) Allt som skrivs i ett stycke genom en bindestreck betyder en sak att välja mellan. Fenistil pentsivir - smet. Acyklovir - dryck. Det är omöjligt att smita förkylning på ett barns läpp - det lukar direkt. Stopangin hjälper mig mycket från halsen. Vid första tecknet. Pro Strepsils - inte ett barn. Om värdelöshet är överens. Jag dricker inte, min man och mamma dricker. Det skulle ha gått ut. Naturligtvis var inte Flemoxin förskrivet av mig själv. Jag skrev, moster son apotekare. Läkaren skrev ett annat antibiotikum, men vår faster sa att han var för stark. Och erbjöd en analog, som inte är så skadlig för matsmältningskanalen. Vi har inga problem med mag-tarmkanalen. Jag läste.

Jag håller med om acyclovir, det korroderar mina läppar, men Zovirax gör det inte. Och jag använder även Voltaren-ljus när jag har ont i M, de hjälper mig på 5 minuter, men på något sätt rådde Diplofenac till apoteket (samma sammansättning finns där) och hjälpte inte !! Jag tror bara om kompositionen är densamma betyder det inte att förhållandet väl eller receptet för beredning av droger är detsamma. Men ibuprofen är tvärtom bättre för mig än nurophe.

. Ljus sätta Viferon, mycket bra immunmodulerande medel. Kända barnläkare berömmer. Det rekommenderas även för att förhindra förkylning. Det finns ingen skada, men att känna bara havet! Acyklovir i tabletter. Och utslaget själva, jag vet inte hur på vilken plats, men Castellani (som smutsas på vattkoppor) och Lokoid (en mycket stark salva, men de säger, hormonella och efter det att svagare droger inte fungerar) ordinerades i ansiktet. Om Lokoid inte vill ta, då Acyclovir, salva. Men personligen hjälpte jag mig inte. Läs i nätverket mer detaljerat om alla dessa läkemedel, hur man tar och vilka indikationer. Det är ganska enkelt att hitta, alla är prod.

. och inte visat. Men som doktorn berättar för mig är infektionen värre för kroppen. Naturligtvis läste jag också kontraindikationer. Men jag använder utomhusmedicin, även om kontraindicerat. Nu använder jag acyklovir för förkylningar. Och före det snurrade näsan sanorin. eftersom brist på syre är också dåligt. Avsluta.

. De har också sitt eget namn och till ett pris som kan jämföras med Immodium. No-shpa (200r 60 fliken) - Droterin (50 r - 50 flik). Lomilan (110 r) - LoraGeksal (75 p) Panadol - Paracetamol Zovirax - (. 20 rubel) Acyclovir Tsiploks -. Ciprofloxacin (200 rubel) Lioton Gel - Salva heparin. Bepanten (220 p) - Depantol (187 p) - Pantoderm (120 rubel.) Ambroxol - ambrobene, Mucosolvan xylometazolin (galazolin) - olika dyrt droppade nasal stopangin (hexetidin) - Geksoral nitroksolin - 5-NOC Aspirin UPSA (Frankrike) Acetylsalicylic Acid (Ryssland) Rinonorm (Tyskland) Rinostop (Ryssland) Nazivin (Tyskland) Xylen (Ryssland) Nurofen Ibuprofen inhemskt eller ibufen Neurultivit Pentavit - vitaminer.

. ressivnye läkemedel, antikoagulanter typ fenindion, radioisotopa kontrastmedel för behandling eller undersökning, litiums preparat, de flesta av antivirala läkemedel (förutom acyklovir, zidovudin, zanamivir, limovudina, oseltamivir - med försiktighet) avmasknings preparat atakzhe vissa antibiotika: makrolider (klaritromycin, midecamycin, roxitromycin, spiramycin), tetracykliner, kinoloner och fluorkinoloner, glykopeptider, nitroimidazoler, klor eller kol, sam-trimoxazol. Alternativa läkemedel som listas antibiotika är dock inte kontraindicerade för amning. Vanligtvis används säkra medelstora doser av korta kurser av paracetamol, ess.

Jag läser noggrant igenom instruktionerna för de läkemedel som doktorerna föreskriver och därefter bestämmer jag mig för att ge eller inte till barnet. Så denna Acyclovir, som vi förskrivits förmodligen från förkylning, används oftare för att behandla herpesinfektioner och virus, och dessutom kan dess barn under 3 år inte vara. När jag ringde vår läkare och sa detta sa hon att det är allt skit, de säger ett antiviralt läkemedel, och inte bara mot herpes, och de förskriver det till barn från de första dagarna. Så vad ska man tänka? Vem är just här - tillverkaren av läkemedlet, som i vilket fall som helst testar läkemedlet innan det släpps ut till transportören eller läkare, som

. Endast för deras kortvariga användning. Om du behöver ta något av dessa läkemedel i mer än en vecka eller två, tala med din läkare. acetaminophen acykloviranestetika för lokalbedövning (t ex används av tandläkare) antibakteriella antibiotika (erytromycin, penicillin, tetracyklin *, trimetoprim) antikoagulantia antikonvulsiva antihistaminer anti-astma mediciner för astma (kromolin, antihistaminer mot astma-antiharmaminer, anti-astma mediciner (kromolin, bronkodilatorer) decongestants digitalis diuretics ibuprofen insulin kaopektat laxerande muskelavslappnande medel från pinworms pro.

. ortalidon; klorotiazid; furosemid; etakrynsyra. ANTIBIOTIK, ANTIGRIBULÄR OCH ANTI-VIRUS Säker: penicilliner, cefalosporiner, erytromycin. Relativt säkert: acyklovir - topisk användning. Med systemisk användning är det möjligt om den förväntade effekten av behandling överväger den potentiella risken för fostret (det finns inga adekvata och välkontrollerade studier av användbarheten vid gravida kvinnor). Acyklovir passerar genom placentan. Data om graviditetsresultatet hos kvinnor som tog systemisk acyklovir under graviditetens första trimester visade inte en ökning av antalet medfödda missbildningar hos barn jämfört med den allmänna befolkningen. Sedan i observerad.

Följande droger har utvecklats från virus och endast hjälper 1. Förberedelser som är effektiva mot vissa virus från herpesgruppen: A) Herpesvirus 1 och typ 2 - acyklovir, valacyklovir, famciklovir. B) Varicella-Zoster-virus (typ 3) - liknande droger. Utsedd med vattkoppor hos ungdomar och vuxna, liksom vid allvarlig infektion hos barn. B) Cytomegalovirus (typ 5) är ganciklovir, valganciklovir och foscarnet. 2. Kronisk hepatit B och C. Effekten av droger är bevisad, infektioner utan behandling i ett stort antal fall uppträder aggressivt och leder till irreversibla förändringar. Används: Interferoner + ribavirin - för hepatit.

. oavsett oxolinisk salva. Antivirala tabletter för oral användning under graviditet under behandling av herpes används inte. Det innebär att förberedelserna i vanliga fall (Acyclovir, Penciclovir, Foscranet och liknande) är förbjudna när du bär ett barn! "I början av B fick jag ofta sömn, men min immunitet föll. Jag smedde med acyklovir, sade G.

. En läkare sammanställer en gravid kvinna. Hur man behandlar herpes: Vanligtvis används antiherpethetical salvor och krämer som ska appliceras på lesioner utslag (Acyclovir - upp till 5 gånger per dag i 5-7 dagar, salvor - oxolinic, alpizarinovaya, tromontadin - 2-4 gånger om dagen för 5-10 dagar ). Du kan smörja utslagsinterferonlösningen (2-3 gånger om dagen i 5-7 dagar). E-vitamin i lösning främjar snabbare helande. Folkmekanismer - Smörjning av elden med granolja (2-3 gånger per dag), mjukning av skorpan med kamomillkräm eller kalendula salva (recept, se på vår hemsida i avsnittet "samråd"). drink av

. Mez, nästan samma i kvalitet, hjälper dåligt, sämre än ultrapower. Voltaren är bättre än diklofenak, även om den aktiva ingrediensen diclofenac lättare tolereras och hjälper till bättre. Acyclovir hjälper mig inte personligen, men Zovirax fungerar! Här är det! Jag tror att alla borde ha rätt att välja. Förmodligen är det inte värt att spara på behandling, det är bättre att inte köpa en annan blus för dig själv, men att köpa.

Acyclovir tabletter recensioner för herpes

acyklovir med ARVI

Han hjälper oss alltid. Vår ARVI slutar alltid med ont i halsen. Poet Acyclovir Jag vet exakt vad som hjälper. Kanske såg de att barnet har ont i halsen och poeten har utsett

Gav med ARVI, men inte 4 tabletter, kanske 1/4?

När herpes ont i halsen drack ett par gånger!

Graviditetsmedicin

Jag har en dålig huvudvärk minst en gång i månaden och jag kan inte ens föreställa mig hur jag kan göra utan piller i det här fallet. ((Jag ska noga krama träden så att smärtan kommer att passera)))

Tack så mycket! Mycket hjälpsam! Tack Gud, de flesta har aldrig ens behövt acceptera (förutom Natalsid - riktigt bra) och jag hoppas inte behöva.

Natalsid effektivt, Mukaltin accepterar alltid hosta, Tempalgin, Loperamid är också normer

Herpes typ 1 och 2 och graviditet

Sedan barndomen är han med dig betyder det att det inte finns något hemskt för barnet. smaka acyklovir. Vad man ska göra är kvar. Endast extern salva. Du kan inte dricka piller inuti.

Om han är, då för livet och han behandlas inte.

VAD ÄR DU BEHANDLINGEN PÅ EN SEASON Lätt.

Det finns många bokstäver, jag läste inte, men jag kommer att svara frågan med nöje! Det bästa antivirala är Ergoferon. Jag upptäckte det nyligen. Jag blev sjuk från mina döttrar, hon har snot, jag har ont i halsen, i allmänhet en full uppsättning och nästan en dag att ta ergoferon, nästan ingenting kvar av sjukdomen! Även snuten gick tillbaka! Nåväl behandlade vi naturligtvis också dem genom att tvätta med havsvatten och en aspirator. Men för mig kom det inte ens till dem. Vobschem super sak!

Vi försöker att inte sätta barnet i kemi. Vi ger homeopati, aflubin i droppar, jag ger buljong av en hundros, tranbär och hallon fruktdrycker, allt detta ökar immuniteten. Två gånger i veckan lägger jag lite ljummet vatten i badrummet och lägger till färdiga extrakt till hälsan. Nu, under den kalla årstiden, föredrar jag ett komplex av extrakt av en icke läckande. Dessa örter bidrar till en ökning av immuniteten, och min dotter sover mycket bra efter sådana befästningsbad.

Jag rekommenderar alla mammor att försöka Karmolis droppar, ett effektivt antiviralt medel. Barnen är väl placerade i rummet med en luftfuktare med dem, jag hade inte en luftfuktare, så jag satte en våt handduk på batteriet och Karmolis riktade kraftigt. Mitt barn var skyddat från virus, och nu när vi blev äldre inhalerar vi !!

Acyklovir för herpes

Acicavivir salva från herpes på läpparna är ett syntetiskt läkemedel med en selektiv effekt. Dess aktiva del är acyklovir. Tillverkad av det indiska företaget "Elegant".

Acyklovir för herpes

Mariyka »10 feb 2014, 17:27

Re: Acyclovir för herpes

Marianna K. "10 feb 2014, 20:26

Re: Acyclovir för herpes

Fraulyan Angelika »17 mars 2014, 08:19

Re: Acyclovir för herpes

Olivia "14 sep 2014, 00:17

Re: Acyclovir för herpes

Mitinka "15 sep 2014, 10:03

Re: Acyclovir för herpes

Olivia "18 sep 2014, 07:58

Re: Acyclovir för herpes

AnnaH »dec 24 2014, 23:37

Re: Acyclovir för herpes

Olivia "25 dec 2014 07:40

Re: Acyclovir för herpes

Taniyash "01 jul 2015, 19:07

Re: Acyclovir för herpes

AnnaH »02 jul 2015, 10:38

Bland analogerna av herpessalva på läpparna utmärks Viroleks, Zovirax, Atsiklostad, Herpes, Herperax, Gervirax. Genomförs av recept. Att lära sig att dricka tabletter Acicavivir för herpes (istället för traditionell användning av salva) kommer att berätta för terapeuten, en immunolog.

Indikationer antiherpediska läkemedel

Behandling av herpes med Acicavivir visar effekt vid diagnos av återkommande eller primär infektion i huden med herpesviruset.

Instruktionerna gav en klar beskrivning av hur man använder Acicavivir. Begränsningen till utnämningen är överkänslighet, allvarliga neurologiska störningar, perioden med naturlig utfodring med bröstmjölk.

Aciclavivir, som Zovirax, är ett giftfritt medel med en minimal uppsättning reversibla negativa reaktioner. I enskilda fall kan patienter rapportera:

  • mild bränning, klåda i området med direktbeläggning (vid användning av salva);
  • andfåddhet, smärta i ländryggen, svullnad, abnormaliteter i mag-tarmkanalen, yrsel (om läkemedlet togs i tablettform);
  • psykos, förvirring, dysartri, hallucinationer, ofrivillig muskelkontraktion (vid administrering intravenöst).

Atsiklavir vid genital herpes visar effektivitet i 97% av episoderna.

Acyclovir tabletter recensioner för herpes

acyklovir med ARVI

Han hjälper oss alltid. Vår ARVI slutar alltid med ont i halsen. Poet Acyclovir Jag vet exakt vad som hjälper. Kanske såg de att barnet har ont i halsen och poeten har utsett

Gav med ARVI, men inte 4 tabletter, kanske 1/4?

När herpes ont i halsen drack ett par gånger!

Graviditetsmedicin

Jag har en dålig huvudvärk minst en gång i månaden och jag kan inte ens föreställa mig hur jag kan göra utan piller i det här fallet. ((Jag ska noga krama träden så att smärtan kommer att passera)))

Tack så mycket! Mycket hjälpsam! Tack Gud, de flesta har aldrig ens behövt acceptera (förutom Natalsid - riktigt bra) och jag hoppas inte behöva.

Natalsid effektivt, Mukaltin accepterar alltid hosta, Tempalgin, Loperamid är också normer

Herpes typ 1 och 2 och graviditet

Sedan barndomen är han med dig betyder det att det inte finns något hemskt för barnet. smaka acyklovir. Vad man ska göra är kvar. Endast extern salva. Du kan inte dricka piller inuti.

Om han är, då för livet och han behandlas inte.

VAD ÄR DU BEHANDLINGEN PÅ EN SEASON Lätt.

Det finns många bokstäver, jag läste inte, men jag kommer att svara frågan med nöje! Det bästa antivirala är Ergoferon. Jag upptäckte det nyligen. Jag blev sjuk från mina döttrar, hon har snot, jag har ont i halsen, i allmänhet en full uppsättning och nästan en dag att ta ergoferon, nästan ingenting kvar av sjukdomen! Även snuten gick tillbaka! Nåväl behandlade vi naturligtvis också dem genom att tvätta med havsvatten och en aspirator. Men för mig kom det inte ens till dem. Vobschem super sak!

Vi försöker att inte sätta barnet i kemi. Vi ger homeopati, aflubin i droppar, jag ger buljong av en hundros, tranbär och hallon fruktdrycker, allt detta ökar immuniteten. Två gånger i veckan lägger jag lite ljummet vatten i badrummet och lägger till färdiga extrakt till hälsan. Nu, under den kalla årstiden, föredrar jag ett komplex av extrakt av en icke läckande. Dessa örter bidrar till en ökning av immuniteten, och min dotter sover mycket bra efter sådana befästningsbad.

Jag rekommenderar alla mammor att försöka Karmolis droppar, ett effektivt antiviralt medel. Barnen är väl placerade i rummet med en luftfuktare med dem, jag hade inte en luftfuktare, så jag satte en våt handduk på batteriet och Karmolis riktade kraftigt. Mitt barn var skyddat från virus, och nu när vi blev äldre inhalerar vi !!

acyklovir tabletter för herpes

Populära artiklar om ämnet: acyclovir tabletter för herpes

Under många år förblev könsherpes utanför den medicinska vården, som främst berodde på den otillräckliga kapaciteten hos laboratoriediagnosen av herpesvirusinfektion.

Under de senaste 20 åren i många länder i världen har det ökat incidensen av genital herpes (HG). Antalet registrerade patienter med genital herpes ökade således i USA med 13-40%, i Ryssland med 8-17% och i Ukraina upp till 28% [4, 8]. Idag GG -.

Herpesvirusinfektion (HVI) orsakas oftast av herpes simplexvirus (HSV) - HSV-1 och HSV-2, antikroppar som detekteras hos 90-99% av den vuxna befolkningen på planeten. Infektion med HSV-1 uppträder vanligtvis under de tre första åren av ett barns liv, och HSV-2 -..

Herpesvirusinfektion är ett av de viktigaste medicinska och sociala problemen, på grund av sin breda distribution och extremt stora utbud av kliniska manifestationer och komplikationer.

kommunikation

Flickor, låt oss dela effektiva sätt att bli av med "kalla" (herpes)

Kommentarer (62)

Personligen hjälper Zovirax mig inte, bara acyklovirkräm. Det sägs att det är mycket bra att bränna carvalol i början. Jag vet att det bästa sättet att bli av med det på 2 dagar är Dersonval (procedur i fysiska kontor) - det här är makt. Fortfarande länge efter kylan på huden är röda fläckar. Flera gånger såg jag sådana runda genomskinliga fläckar, men försökte inte.

CremeAciclovir bör användas i början och mycket ofta - det hjälper i det inledande skedet, när bubblor ännu inte har bildats och klåda redan finns där.

Jag också, acyclovir hjälper, och inte bara i första skedet)))

Jag har Darsonval hemma, men jag vet inte ens att du kan bekämpa herpes med den. Wow!

Genom Acyclovir gå med)

Och jag använder acyklovir och carvalol (när jag måste gå någonstans).

Åh, denna infektion har fastnat på mig i många år. Det är som ett lymtestest av kroppen - det verkar mot bakgrund av försvagad immunitet. Det fanns en massa anti-ört läppstift, salvor av alla slag än de brände inte. Jag fick hjälp av Acyclovir-piller, jag behöver bara vara tålmodig och dricka den enligt schemat från instruktionerna, utan att missa en enstaka dos.

Och vad, efter att ha druckit den här kursen, blev de av med dem för alltid? Jag tror att det är osannolikt att han någonsin kommer att få den här infektionen, när han kommer in i kroppen kommer han att leva där fram till sin död

Nej, det blev jag självklart inte, men låt oss säga figurativt: "dödade henne till en dumdrömd dröm" Pah-pah-pah!

Om det redan har gått in i kroppen, och nu är det mycket barn som är födda med det här viruset från den första gruppen, det sitter i näsändarna i vår ryggrad och väntar på tid att gå ut. Herpesen aktiveras inte bara under kylning / uppvärmning (i solen) utan även från stress som är oftast oftast. Därför är det omöjligt att bli av med viruset helt, bara skicka det till viloläge med hjälp av leasing och argenin.

Acyclovir tabletter och salva. hur man säger herpes har mogit med dem exakt så mycket som utan dem. Åtminstone med mig Men hösten 2007. bara han började förtala, jag bestämde mig för att "slå" honom med en annan metod. På den tiden var jag förtjust i oljor och gjorde lite lapping: bokstavligen en tesked druvolja (bas) + 2-3 droppar bergamot, rosmarin och cypressolja, enligt min mening. Sedan dunkade hon den med en bomullspinne och höll den på herpes och pressade bomull i huden. Det brände, klämde, drog, men jag döpte igen min trollstav i blandningen och höll det på herpes (dessutom allt hände på jobbet), jag fortsatte hemma, och jag gjorde också en ansökan om natten. På morgonen kunde jag inte tro på mina ögon - det fanns ingen bubbla, bara rodnad, men jag fortsatte att smörja denna plats från tid till annan. Nästa dag fanns det inget spår att något stod där. På den tredje dagen var det inget på platsen för "sjukdomen"! Jag vet inte om jag var så lycklig, + kanske stoppade jag utvecklingen av herpes i ett tidigt skede, men från det ögonblicket har hittills ingen herpes uppstått.

och var du ska få dessa oljor.

På apotek eller specialerbjudanden. avdelningar, basoljor - som druvor, avokado, persikaflaskor från 50 ml och eteriska oljor (de tillsätts väldigt lite, strängmätas, droppar) - bergamot, rosmarin och deras ilk - i 10 ml flaskor. Men inte alla naturliga oljor, i samma apotek finns syntetiska oljor, som de säger "kosmetiska" och kostar 20-50 rubel, men äkta oljor kan inte kosta så mycket. Apoteket tog oljebolaget Bergland, de är av hög kvalitet.
Du måste bara komma ihåg att om ett verktyg har hjälpt någon, hjälper det här verktyget inte nödvändigtvis till en annan. Speciellt oljor, på dem är allergin i allmänhet möjlig.

och var du ska få dessa oljor.

I allmänhet finns inga sådana mirakulösa sätt. Det är trots allt ett virus och en gång i kroppen fortsätter det hela livet. Både överhettning, hypotermi och akut respiratoriska virusinfektioner fungerar som provokatörer. Allmänt leder minskningen av kroppsresistens till utbrott av blåsor som är typiska för herpes. Och det viktigaste är att övervaka hälsan, att genomföra åtgärder för att förebygga immunitet, och då kommer inte bubblor att dyka upp. Och om de fortfarande visas - är det bäst att tillhandahålla en omfattande behandling genom att ta acyclovirtabletter inuti enligt ett system med samtidig smörjning av den drabbade ytan med salvor som är lämpliga för varje individ: zovirax, acyklovir, panavir, famvir, valtrex, etc. Men termiska procedurer bör uteslutas för att undvika ytterligare progression av återfall.

Varje år dricker jag immunmodulerande piller AMIXIN. Jag dricker 6 veckor, 1 tablett per vecka. De kostar 454 rubel för 6 tabletter. Gäller aldrig herpes. Kroppen hålls på en bra nivå. Ja, och om du har det, köp kvalitet tea tree oil. Det är tillrådligt att köpa från nätoperatörer.

och tea tree oil hjälpte mig inte.

I stort sett sympatiserar jag med dig, om du inte är en toppchef som alltid måste vara i form. Dessa piller har en mycket stor "kickback" - när du slutar dricka, försämras din hälsa kraftigt och en mycket obehaglig och oväntad hälsotakt kommer ut.

Förra året såg jag Amiksin. Men det här är andra gången herpes på läpparna. Zovirax var svagare än acyklovir. Aldrig i livet av denna infektion var det inte. De senaste åren har mycket stress, och mycket sjuk, inte tid att återhämta sig, som igen. Har klarat analyser - hemoglobin är lågt. Uppenbarligen sänkt immunitet.
Sannolikt är herpes i vart och ett av oss, men vaknar under förhållanden som är gynnsamma för honom.
Samtidigt kämpar för att fylla på järn) och äter bär och vildrosa (sirap)

Här försökte jag fläckar - super! Hon fastnade på jobbet en före lunch i 2,5 timmar, så svullnaden minskade omedelbart med 2 gånger. Då satte hon sig fast på natten, allt var en vanlig läpp!)))))

Ange namnet och, om möjligt, dess storlek. Och då bryter allting på mig på natten, på morgonen står du upp, allt är redan "separerat": du behöver en stor limpasta.

Nej, patchen är liten, du vet hur transparent patchar mot finnar, så här är samma storlek 1 cm * 1 cm, företaget "Compeed".

Tack. Köp, kanske när de kommer.

Jag försökte också detta gips - under det blir läppens hud mjuk, nästan geléliknande. Tyvärr, efter att ha tagit bort det blev min situation sämre, dvs utvecklingen av herpes fortsatte som vanligt.
En dag var det bara en fruktansvärt lång process, när bubblorna redan hade passerat, men såret gick inte överväxt - det viktigaste är att skorporna ska bildas så snart som möjligt.
Därefter rådde redan en hudläkare Actovegin gel till mig, vilket är transparent och ger tillbaka denna skorpa - den här typen bidrog till att långsamt bli av med allt detta.

Det mest effektiva sättet är att genomgå en behandling i det antiherpetiska centret. Det är omöjligt att bli av med denna öm för evigt, men att göra utslaget mer sällsynt och mindre betydelsefullt - helt.

För första gången i april 2009, inför denna sveda. Herpes poppade upp på överläppen, först blev jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra, till slut köpte jag Aciclovir salva - utsmält - resultatet är minimalt eftersom Herpes läkade först efter 2 veckor och ärret kvar. Efter att ha lärt mig av bitter erfarenhet, gick jag och hörde en läkare - så fort stickningen började bör du omedelbart börja dricka Aciclovir 200 mg tabletter enligt ordningen (anges i anvisningarna). Flickor, det hjälpte mig verkligen. Testade två gånger - så snart jag började känna inflammation - tog jag ett piller - herpes försvann över natten.

Nyligen har herpes smittats med ett virus som aldrig stött på detta, och nu med den minsta hypotermien sväller läpparna upp ((

Jag är för acyklovir. Även när bubblorna redan har dykt upp går det mycket snabbare.

Jag upptäckte nyligen här bara en mirakelbehandling, och inte ett läkemedel, utan en kosmetisk (som det står skrivet i instruktionerna). En bra apotekare rådde honom till mig. Allomedin *. Jag gick nästan alla genast. Och en viktig detalj: Ej äckligt att använda, inte fet, absorberad, ekonomisk, kräver inte ständig applicering, hygienisk förpackning. Jag rekommenderar)))

Ja, jag använde Allomedin, det torkar verkligen och är inte synligt på läpparna alls (det är en genomskinlig gel).

Jag kan inte stå på alkoholen på mina läppar, det är därför det är lättare för mig med denna gel. Ja, och det ska bara tillämpas 2-3 gånger om dagen. Jag har detta problem på mina läppar efter tandläkaren, mina läppar lider mycket under behandlingen ((. Och efter det fanns ett misslyckat försök att återfalla, vilket glömdes varannan dag.

Det verkar för mig att det bara är värre från cauterization. Enligt min åsikt är det omöjligt att torka bubblorna.

Tja, först stoppar det bara spridningen av herpes. Torkar det. Och i slutändan, efter en dag eller två, avgår denna "skorpa", och det är allt.

Om du inte bränner det, kommer det inte att brista och det finns ingen skorpor öm. smaka acyklovir. han stannar spridningen. Han är speciellt för detta. Personligen, mest av allt, såret på mig. så ful.. så jag försöker förhindra dess utseende på något sätt :) Om du har tid att smita acyclovir på den första dagen, så kommer det att bli nästan inga bubblor.

Jag har (pah-pah-pah) i mer än 2 år av herpes. Positiva intryck var kvar från allomedin (ur kosmetisk synvinkel, de kan smutsas var som helst, det är fortfarande inte synligt).

Jag märkte också sin transparens enligt din feedback och jag kommer komma ihåg det för framtiden. det är inte alltid möjligt att sitta hemma :)

Flickor, här och jag har samma problem, så jag fick denna herpes, jag har ingen styrka. Igår kände jag lite stickningar, men idag ser jag på mina läppar ökat med två, annars är det inte första gången i en månad ((jag vet inte hur man ska bota denna attack.

Och vilka acyklovir- eller antivirala läkemedel hjälper inte? Det är också sant att samma Zovirax inte på sistone sparar, men vad man ska göra har vi inte en annan (

Flickor, varför är du? Varför finns det ingenting? Det finns docosanol, en modernare botemedel mot herpes, hela Europa har behandlats länge, och vi sitter alla tillsammans med acyclovir.

Och vad för dokosanol ?? så kallat drog ?? Var exakt säljs, förresten, är det i piller eller salva ??

Hon dokosanol är den aktiva ingrediensen i herpessalven och själva läkemedlet heter Erazaban, åtminstone här, i Europa hörde jag att namnen är annorlunda.

Jag brukar använda "Acyclovir", om herpesen bara börjar dyka upp - det hjälper. Nu ammar jag min baby, och när denna infektion började krypa upp väldigt rädd om vintern är det omöjligt att använda mediciner. Sparad tandkräm, så snart läppen började klia, tingle, växa, orsakade mycket generöst, upprepade flera gånger om 2-3 timmar. Läppen var lite puffig genom dagarna gick allt helt. Om du inte kan använda droger eller inte var till hands - ett alternativ. I allmänhet måste problemet självklart lösas från insidan.

Jag känner mig något ovanligt på min läpp - jag omedelbart acyclovir. på fikon en pimple eller herpes - det viktigaste är att ha tid! ))))) om en pimple - ingenting kommer att göras till honom, och om det finns herpes, så har inte bubblorna tid att bilda. Var uppmärksam på dina känslor, om du vet att det ofta kryper på läppen.

Jag är bara räddad av antivirala droger inuti. Ett år exakt. Och externt bara minskar symtomen, inget mer.

Inne i lysin, sedan argenin. Utanför bränns vi med trippelkolv, där vi tillsätter analginampull i förväg.

Tja, glöm inte bort zink + C-vitamin

Och jag lägger en film från ett rått ägg och passerar snabbt.

Om vi ​​pratar om det ursprungliga sättet kan du också smöra öronvaxet

Och mjölksaft från lök på skuren

Zovirax oralt, 5 tabletter om dagen var 4: e timme i 5 dagar och salvan med samma namn på samma sätt, är det en virusinfektion, och var är folkmekanismerna?

Jag tar Viru Merz utåt, torkar väl och blockerar vidare utveckling, och efter det att sådana sår av såret, som efter acyclovir, inte bildas inuti Valtrex.

Jag lag hundra gånger!
Ständigt popping "cold", så snart som en liten slag, eller plötsligt stress, utmattad. Tills jag fick en bra doktor Valtrex utsågs, men det var nödvändigt att dricka länge, nästan 3 månader, och nöjet är inte billigt. Men nu glömde jag om alla utslag. När allt kommer omkring tar salvor bort yttre tecken, och de orsakas av en infektion som sitter inuti, och den måste utrotas.

och för mig skrev en immunolog för Valtrex fortfarande ljus, vitaminer och
Amiksin, drick allt enligt planen. Jag visade på analysen
herpes typ 6. Läkaren sa att jag kunde fånga honom i transporten.

Ja, allt enligt planen, komplex behandling.

varför dricker du Valtrex så länge Eller beror det på vilken typ av virus?
Jag tog allt i 10 dagar. Och mer zink.

Tydligen beror det på typen av virus.
Efter valtrex är Panavirs gång genast uppenbar.
Men redan år, som herpes passerar mig förbi. Naturligtvis måste du temperera och övervaka sin hälsa, för allt detta är från svag immunitet och stressiga situationer. Med god hälsa kommer inte kroppens försvar att låta viruset bli aktivt. Läkaren sa att inga piller för herpes inte kan bli av med, du kan bara "krossa".

och doktorn berättade för mig att varje person har ett herpesvirus i kroppen, i latent form (som sover) eller vaknar, i en aktiv en.

Ja, ja, jag ville säga det)

Farmor, jag kommer ihåg, sade detta: Under blomningen måste du äta 5-7 unga blommor av maskrosor och herpes kommer inte)))
Jag kollade inte, jag hade inte den. Efter att ha slitit ut min mamma åt hon de unga maskrosblommorna, sade hon, det hjälpte, 4 år utan återfall. Är det en placebo?

Ointment acyclovir bra sak! Så fort jag känner att min läpp kliar och börjar svälla, smeder jag omedelbart. Och efter ett par dagar går allting iväg. Det händer så att det inte finns någon salva till hands, och bubblan börjar redan blåsa upp. Då hjälper vanligt tandkräm mig.

Jag gick från pappa, min bror hade aldrig denna herpes. En gång om året. Jag sminkar acyclovir, 2 veckor och det är det.