Supressiv terapi med acyklovir för genital herpes recensioner

Förebyggande

Inte testad, säger alla. att det är nödvändigt att höja immuniteten och allt som det är värdelöst att kontrollera min man och säga att om jag har en bra immunitet kommer herpes på fostret inte att påverkas. Jag vet inte, förmodligen också, det är nödvändigt i Institutet för influensa, och din läkare behandlar dig?

Så kanske spermier som redan är smittade får in i en frisk kropp (med utmärkt immunitet) mammor. Och från dem visar den smittade frukten ut. På något sätt tror jag det.

Och min doktor behandlade mig. Förbättrad immunitet, avlägsnar viruset från utstrykningar.
Men utslag verkar ändå. Och jag vet inte vad jag ska göra med det. Hon sa att inte uppmärksamma. Men jag förstår inte - varför? Jag planerar B och vet inte hur jag ska vara

Doktor Kolyada E.V. Jag hjälpa till?

Förmodligen. När testen är bra.

handed interferenovy status, AFA typ av lupus, ASA, blod på herpes antikroppar, cytomegalovirus, toxoplasmos, röda hund (TORCH) Klass M och G
Därefter drick en kurs av immunmodulerande terapi.

någonstans var det samma. något sånt.
Endast i analysen av interferonstatusen (det verkar) var inget klart

Så kanske spermier som redan är smittade får in i en frisk kropp (med utmärkt immunitet) mammor. Och från dem visar den smittade frukten ut. På något sätt tror jag det.

Och min doktor behandlade mig. Förbättrad immunitet, avlägsnar viruset från utstrykningar.
Men utslag verkar ändå. Och jag vet inte vad jag ska göra med det. Hon sa att inte uppmärksamma. Men jag förstår inte - varför? Jag planerar B och vet inte hur jag ska vara

Förmodligen. När testen är bra.

också något liknande.

Jag har här är alla mycket rädd om behandling, jag har herpes (genitala) häller en lång tid, jag var tvungen att sitta testerna på honom och visste inte riktigt läkt, men barnet 2 år och 8 månader, var graviditeten svårt, och under graviditeten den töms, kan att säga att vi plågas zhudko dysbios, allergier, urinvägsinfektion, laktasbrist, nu från allt detta bry födoämnesallergi och laktasbrist (komjölk är inte smält), det är kanske en följd av gerpisa?

Behandling av könsorganherpes

Jag visste aldrig ett sådant problem, och den första kände hennes mans obehag - jag verkade inte ha några symtom. Men jag gick till gynekologen, analysen visade herpes. Något läskigt, de säger att konsekvenserna kan vara dåliga, och det är inte helt klart var det kom ifrån. Redan misstankar om sin man alla sorters (och han förmodligen på mig). Och så är det inte långt från en skilsmässa. Men i alla fall är det nödvändigt att behandlas, doktorn föreskrev ljuset Genferon, säger infektionen kommer att döda och immuniteten kommer att öka, men räcker det inte? Kanske måste något dessutom tas, jag vet inte ens, kanske kommer någon att råda hur man ska vara? eller till en annan läkare ska gå?

Interaktion med andra droger
GENFERON® är mest effektivt i kombination med läkemedel (inklusive antibiotika och andra antimikrobiella medel) som används för att behandla urogenitala sjukdomar. Det rekommenderas att samtidigt använda vitaminerna E och C, vilket förbättrar effekten av interferon. Non-narkotiska analgetika och antikolinesterasläkemedel ökar verkningen av anestesin. Anestesin minskar den antibakteriella aktiviteten hos sulfonamider.
http://www.diolla.ru/catalog/pharmacy/preparates/immune/p_100886


Läkaren föreskrev ljuset Genferon, säger infektionen kommer att döda och immuniteten kommer att öka


Lyssna på doktorn. Och sedan vidarebefordra analysen efter behandling. Lös problem när de kommer. Lycka till och hälsa! Meddelandet ändrades av användaren den 06-05-2010 kl. 09:14


Genferon kan, så vitt jag vet, utnämnas tillsammans med acyklovir. Det finns inget hemskt i det, men även tvärtom kommer allt att vara bra.


Uh-huh. Genferon i allmänhet verkar kombineras med flera droger :) Bara någon behöver en omfattande behandling. Alla pralno-pralno))
Det var så en flickvän behandlade HPV för sex månader sedan, i början verkade det vara ingenting, biopsier var negativa, då passerade hon PCR - de bekräftade sjukdomen. En annan typ av immunmodulerande terapi. Det behandlades för vissa.

Heatlink Jag läser här att Viferon kan leda till hyperstimulering av immunitet, vilket också är mycket dåligt.


Jag läser här att Viferon kan leda till hyperstimulering av immunitet.


om det används i dosdoser

Genital herpes orsakas av herpes simplexviruset i 80% av den andra typen och i 20% av den första typen som händer på våra läppar. Du kan bli smittade under samlag (jag kommer inte att lista alternativen). Andra infektionsmetoder är osannolika. Inkubationsperioden 1-26 dagar (vanligtvis 2-10). Diagnosen görs på klinisk bild, testet med lesioner, blodprov för antikroppar mot HSV. Även om du inte har skador vid denna tidpunkt, måste du alltid varna din nya partner om sin sjukdom och kön bara i en kondom, eftersom infektionen är även möjligt i frånvaro av skador. Kontakta institutet dermatologi och immunologi (sorry, kan inte komma ihåg hur det nu korrekt kallas) på Shcherbakova verkar hus 8. Det finns en särskild avdelning. Herpesvirus är inget skämt!

Recension: Antivirala tabletter Belmedpreparaty Acyclovir - Ett bra läkemedel för genital herpes

Varning! Innan du använder droger konsultera en specialist!

fördelar:
Kvaliteten på det praktiska behandlingsregimen blockerar väl viruset av genitalherpes (Zoster).

nackdelar:
Det finns biverkningar.

God dag till alla!
I denna recension skriver jag om hur jag behandlade min könsdelherpes. Allt började med ett enkelt utslag på ansiktet, nämligen på läpparna och hakan. Jag missade acyclovirsalven och tycktes tillfälligt lura. Men efter 2 veckor började problemen igen, bara för kvinnor. Jag kommer ihåg före sjukdomens förvärmning, jag var väldigt kall vid busshållplatsen för kollektivtrafiken. Och här är resultatet.
Jag började ha en klar, flytande urladdning med blod och en brännande känsla inuti. Jag gick till gynekologen passerade alla tester. Som ett resultat hittades genital herpes i det akuta skedet. Det vill säga reproduktionen av herpesviruset på livmoderhalsens slemhinnor. Varför han donerade blod där, det är ett mysterium. Kan pemerzla, och kanske partnern presenteras. I vilket fall som helst hade jag dyr behandling. Drick piller inuti och sätt ljus.
Bland ljusen tilldelades jag Laferobion för 1.000.000 enheter. Och piller har skrivit ut Aciclovir. Vid en sådan komplex behandling bör herpesviruset ha slutat.
Under dagen tog jag Acyclovir tabletter 3 gånger (på morgonen, vid lunch och på kvällen, 200 mg). Hon lade ljus med laferobion för natten. I detta läge behandlades jag i 10 dagar.
Nu om de fördelaktiga egenskaperna hos acyklovir tabletter.
Acyklovir kommer in i herpesviruscellerna och förstör dem från insidan. Han bryter kedjan av DNA-virus och de kan inte vidareutvecklas. Det innebär att alla smärtsamma symptom slutar och kroppen återhämtar sig tillfälligt.
Varför tillfälligt? Eftersom varje person har herpesceller, men de sover. Om en person är väldigt kall, eller lever under konstant stress, så gör ett sådant virus sig själv. Även detta virus är mycket ofta sexuellt överfört. Det finns många alternativ.
Men om de vanliga herpesen på läpparna behandlas med enkel applicering av salva, kräver genital, noggrann övervakning. Jag behandlades länge och tog antivirala droger, och bara några år senare blev jag av med denna sjukdom.
Nu håller jag mina fötter varma, jag dricker en lugnande och jag är väldigt seriös om att välja en partner.
Priset på läkemedlet är 50 hryvnia eller 200 rubel för 20 tabletter av 200 mg. Tillverkare Indien.
Läkemedlet har ett antal biverkningar och kontraindikationer. Bland biverkningarna har jag observerat sömnighet och yrsel.
Därefter minskade dosen och symtomen försvann.
Jag är nöjd med läkemedlets kvalitet och kan säkert rekommendera personer med liknande problem.


Helhetsintryck Bra läkemedel för genital herpes

Acyclovir för genital herpes recensioner

Fadern lär sonen:
- Om du någonsin ligger på en tjej kommer du att märka att hennes ögon lyser febert, hennes läppar är våta och hennes bröst är heta, omedelbart släppa från henne och springa. Detta är malaria!

Försenad behandling av STD: er bidrar till förekomsten av comorbiditeter.

Kommunikation utan konsekvenser.

Hur jag lärde mig om min sjukdom.

Archive of STDs

Hur jag behandlade genital herpes

Min unga man, i början av vårt förhållande, varnade mig för att han led av genital herpes. Informationen är inte trevlig - vad kan vi säga. Men mina känslor var starkare, och jag fortsatte att bygga ett förhållande med den här personen, särskilt eftersom han enligt honom kan leva med genital herpes och om de behandlas ordentligt kommer förhoppningsfaserna (återfall) att vara mycket sällsynta och de kan inte visas alls. Under det första samlaget (trots att de var alla skyddade) erkänner jag ärligt att jag var väldigt rädd för att fånga denna infektion. Men det fanns månader, och allt var bra - inga manifestationer av genital herpes, varken han eller jag Med tiden slappna jag av, började lita på killen ännu mer, och från skyddat kön övergick vi till att använda hormonella preventivmedel. Och allt var underbart tills jag blev sjuk med en kyss - hosta, rinnande näsa, temperatur 38. En vecka kom till mina sinnen och ett par dagar senare började jag känna mig sjuk igen - feber, sjukdom, muskelsmärta återkom. Först trodde jag att jag inte gjorde en förkylning, men en dag senare, när jag hittade utvidgade lymfkörtlar i inguinalområdet, liksom små bubblor med vätska inuti, vilket verkade, förlåt för detaljerna, började jag larmet i skeden.

Vanligtvis är min huvudsakliga behandlande läkare i sådana situationer Internet - jag läser om tiotals forum som ägnas åt olika könsorganssjukdomar och några timmar senare diagnostiserade jag mig med "genital herpes". Det enda som gjorde mig glad i den här situationen är att det inte är lätt att behandla honom och döma av beskrivningarna som jag hittade på nätet. Tillräckligt för att förbättra immunsystemet genom att dricka eller punkteras immunmodulatorer, liksom att ta antivirala läkemedel, eftersom genital herpes orsakas av herpes simplexvirus.

Samma dag sprang jag till apoteket, köpte acyclovir, amixin, cykloferon, panavir, och började ta allt avspänt. Men. Om jag gjorde allt enligt mitt sinne, läste jag i alla fall också instruktionerna. I allmänhet gav min självmedicin inte några synliga resultat, och efter fyra dagar, trots motviljan, gick jag fortfarande till doktorn på bosättningsorten. Läkaren övertygade mig om att jag gjorde det rätta genom att kontakta henne, eftersom en felaktigt vald behandling av genital herpes leder till frekventa återfall, vilket i sin tur kan ge allvarliga komplikationer upp till penetreringen av herpesviruset i hjärnan och skador på alla organ och system, utveckla livmoderhalscancer. Efter dessa ord blev det läskigt. Återigen fördömde jag mentalt helande. Dessutom har doktorn, trots mina rädslor, visat sig vara en trevlig kvinna, och efter att ha fått testresultatet (tyvärr diagnostiserades bekräftat), blev jag beordrad att ta famciclovir 250 mg 3 gånger om dagen i sju dagar. Med tanke på att jag redan hade köpt cykloferon justerade doktorn dosen och skrev ner behandlingsregimen med detta läkemedel: ta 3 tabletter i 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20 och 23 dagar. Inte ett väldigt bekvämt system, men som läkaren försäkrade borde den vara berusad exakt på så sätt att maximalt resultat uppnås.

Som ett resultat glömde jag en månad senare om genital herpes. Det är synd att de ännu inte har uppfunnit ett läkemedel för att bli av med den här sjukdomen helt, men i vilket fall som helst har de frälst mig från sina manifestationer, för vilka jag oändligt är tacksam för min läkare.

Du kan lämna en kommentar nedan eller berätta för din medicinska historia.

Marina, 09/03/2012 08:13:16
Nåväl! Du är fortfarande i din repertoar. Tack doktorn, och ser ut som råd från en analfabeter till en annan. Bakom ramen finns många subtiliteter och avsaknaden av en individuell bedömning av varje persons situation. Och den oskäliga användningen av potenta läkemedel kan leda till ett dödsfall och minska läkarens medicinska arsenal för att lösa dina problem.

Julia, 31.03.2013 19:41:00
Något konstigt är skrivet.
Så var det med mig: Första gången det var bara fruktansvärt att manifestationerna av könsherpes var, trodde jag att jag skulle dö eller bli galen. Allt var komplicerat av det faktum att veckan inte kunde göra en diagnos, de tänkte på någonting. I slutändan var det överallt att utslaget alla brista, blötade dem var oerhört mycket. Och eftersom de inte kunde diagnostisera och behandlade dem med vanligt lysande grönt. och allt gick! inget såg. MEN det är bara. manifestationer av infektion, som finns i kroppen. Därefter återkommer jag 2-3 gånger om året. De är mycket lättare att bära, till skillnad från första gången. Behandlingen är enkel: Acyclovir tabletter: 5 dagar, 5 stycken per dag + lysande grön (vanligtvis en sak !! från allt) går allt bort.
Den enda oro är att det finns återfall. och under dem, från de första tecknen (zhzhutky kliar), före utseendet av bubblor och deras riva, bokstavligen passera timmarna.
Om AMIXIN. Såg honom vid det att ARVI startade, och samtidigt började genital nerpa också. så det kan vara.

Nata, 12/08/2013 03:00:15
Jag har återfall en gång i månaden, vanligtvis 1 sår. Hjälper Acyclovir salva. Om du börjar använda de första symptomen, passerar allt i 3-4 dagar och bubblor visas inte.

Carolina 03/02/2014 23:25:07
Flickor och pojkar, du måste vara mer försiktig med partners och skydd. Då minskas risken att dra över all smuts. Jag har aldrig haft denna ömma (bara på läpparna, men det här är ett vanligt fenomen i samband med förkylning), min vän hade. Men jag har en, inte särskilt uppmärksam på allt. Och ett par gånger klagade över utseendet på genital herpes. Venereologen föreskrev behandling i form av att ta acyklovir och smörja med herpferon. För veckan återhämtade sig. Men det här, vissla, efter 3 månader klagar igen. Mina argument om uppmärksamhet och förståelse är fnisslande))) Så det snickers :)

Oleg, 02/08/2014 04:36:01
Här är jag i denna cirkel efter att ha bytt portners. det finns ett par frågor
1) förstår jag korrekt Nu om jag byter min partner, blir hon också smittad (oavsett om det finns återfall eller inte) har jag rätt?
2) Hur man bor med denna herpis i konstant förväntan när han kommer ut? (Immunitet är utmärkt men 1-2 gånger i 2-3 månader. Det får sig att känna sig)

Masha, 02/23/2014 17:36:26
Jag stod inför problemet med genital herpes, när min "älskade" kom från en affärsresa och belönade mig med denna smuts. Att säga att jag var ond är att säga ingenting. Det är bra att jag har en bekant gynekolog som räddade mig från denna infektion genom att förskriva GERPFERON-salva till mig, hon är mycket välbedövad, eftersom lidokain kommer av sin komposition, lindrar klåda, brinnande, rodnad. Resultatet var glatt.

Kristina, 2012-03-13 15:24:49
Och jag gick på semester, på jobbet ett blockage, fler problem med kvinnors hälsa började, tröskeln kunde vara en tröst, något kliande, brinnande. Hon sprang till doktorn, innan hon gav sina tester och nästan föll i en svamp - det visade sig att jag hade genital herpes. Den aktiva perioden började, såren kom ut, en mardröm, även om semestern avbröts. Jag har en fråga till en läkare - Hur snabbt bli av med sår? Han föreskrev mig kräm Devirs, tack gud, hjälpte snabbt sårläkningen, lättade klåda. Nu är allt bra, hoppas jag. kanske det inte kommer att hända igen, och om det gör, så vet jag redan vad jag ska göra, använd omedelbart devir. På egen hand kan jag nu ge råd.

Seryoga, 04/06/2014 11:56:46
G. är inte kallt. 80% av mänskligheten är infekterad. G. G är obotlig. GG är en sjukdom i nervceller. Det kan gömma sig utan manifestationer i mer än 10 år. En favorittid att gå ut med en sång är stress etc. Du kan bli smittad endast om det finns ett återfall.

Catherine, 04/12/2014 12:24:05
Herpes är smittsam även när det inte finns några synliga tecken. I de flesta människor är det asymptomatiskt, särskilt hos män. Hos kvinnor kan den gömma sig inuti slidan och är osynlig ovanifrån. 2 veckor före återfall och 2 efter infektion. Jag smittades av en partner, han hade inga tecken på någon. Jag har varit sjuk i 4 år, återkommer varje 2 vecka. Efter 2 år blir de mindre uttalade, utan bubblor redan, men det finns smärtsamma förnimmelser och tröst. För att inte infektera en partner - ljus EROTEX - antikonceptions- och antibakteriell. För behandling under återfall - ACYCLOVIR salva och tabletter, det billigaste sättet, häll hett vatten (över 55 grader) över de drabbade områdena. För förebyggande av återkommande - isoprinosin, proteflazid, immunoplus, vitaminer, sport, hälsosam mat, härdning, överkyl inte ryggen (viruset lever i ryggmärgen). Det beräknas att 90% av befolkningen bär typ 1-virus som dyker upp på läpparna. 40-60% vid 40 års ålder är infekterade med typ 2-virus - genital herpes. Men den första typen med oralsex kan bli genital.

Vitaliy, 05/09/2014 09:08:17
Jag tänker på omskärelse, för alla skador är bara på förhuden, återkommer 1 en månad, varannan vecka, jag drack två månaders överföring av jämlikarna plus, men det borde vara minst 8 månader för honom att börja bryta DNA-kedjan av viruset, och det här 43 Tusentals rubel, och från din favorit acyclovir i kroppen förefaller resistent stam av herperovirus.

Vitaliy, 05/09/2014 09:14:01
Efter överföringen var inte så hemsk, bytte jag till en liten rodnad, med fula bubblor, åh, att spendera på dryck ba i ytterligare ett halvt år, och jag tror att Khan skulle ha kommit till honom.

Helen, 05/14/2014 18:48:09
Så jag var bland de lyckliga som smittades med genital herpes. Vänd sig till ARC, passerade testen, diagnosen bekräftades. Gynekologen rådde mig att ta en mycket enkel behandling, dricka cykloferon tabletter och göra lotioner på de drabbade områdena med vanlig sodavätning. (En tesked soda ska spädas med ett glas vatten, blötläggas och appliceras). prishchiki dag gått.

Anna 06/06/2014 12:53:09
Upptäckt ett könsorgan. 2,5 veckor sedan kände herpes inte fysiskt obehag, härdade yttre tecken. Jag är inte säker, men det verkar igen han klättrar ut. Omedelbart vände sig till en immunolog - väntar på testresultaten. Insanely hard moral, kan inte föreställa sig hur man ska fortsätta bygga sitt personliga liv. Jag hoppas verkligen att genom att höja min immunitet kan jag dämpa viruset så mycket som möjligt, slappna av och leva fredligt. Nu handlar alla tankar om detta. Jag önskar er god hälsa!

Alena, 06/19/2014 18:07:38
Jag vill inte leva.

Ekaterina, 06/25/2014 13:52:26
Jag hade återkommande varje månad i 5 år. Alla behandlingar som föreskrivs i herpescentret gav inte ett stabilt resultat. Endast ozon administrerades intravenöst. 2 års stabil eftergift. Det kommer att finnas frågor skriv allt jag kommer att berätta
keren888 @ yandex.ru

Marusha, 06/28/2014 19:27:19
Catherine, ozon bullshit, passerade.
Anna, tänk inte på det dåliga, tänk på det goda. Koka inte eller sola. Följ kosten, eliminera alkoholhaltiga drycker. Under återfall, utesluter nötter, godis, kaffe, öka kalciumhaltiga produkter. Jag har lidit med denna infektion i 10 år. Nu är jag på sjukhuset för behandling, jag hoppas att de kommer att hjälpa.
Elena, tyvärr har vi läkare som verkligen skulle ta itu med behandlingen av immunitet och inte herpes (eftersom herpes återkommer på nedsatt immunitet, och inte immunitet faller på grund av att herpes uppträder) nästan nej. Och i regionerna finns de helt enkelt inte. Och det faktum att de tilldelar oss är allt skit. leta efter orsaken till att sänka immuniteten, något i din kropp är inte i ordning, och följaktligen återkommer det. Roten till ondska är inuti.

Marusha, 06/28/2014 19:32:03
Åh du elah-burns, som shuddered. Det finns telefonnummer från Immunologiska institutet på Kashirka 24, det finns infa på Internet. De bjuder människor med HSV till en återkommande takt på 10-12 per år. Programmet är gratis. Statligt institut. Gud förbjuder att någon skulle hjälpa.

Ike, 08/26/2014 00:26:07
Även lev är inte en jakt när GG

gaopri 09/11/2014 05:16:03
Jag hittar inte en plats för mig själv.. herpis vylazet hela tiden.. Jag smörjer med lysande grön, jag såg izoprinozin-kursen.. helt utan syfte. Jag vill inte ens leva.. och förutom... ut ur vårtor.

Marina, 10/03/2014 19:26:03
Snälla berätta vad är den längsta perioden från återfall till återfall? Jag har 2 återfall i 5 månader, jag vill lära mig hur från andra.

Nikolai, 10/10/2014 05:57:53
Gene. Herpes i nästan ett år. Återfall är mycket frekventa, stanna från en vecka till två, sedan 3-5 dagars andning och en ny. Jag försökte mycket saker som doktorn föreskrev och utsåg inte. Med varje återfall börjar jag att falla i en alltmer allvarlig depression. Den oundvikliga utsikten över ensamhet pressar. Jag ser inte framtiden. Jag tänker inte ens på tjejer. Jag vill inte infektera någon. Ständigt ät, prick, smörjmedicin redan ozachetelo! Känns som en spetälskare. Börja med att delta i tankar om självmord.

Fiona, 10/21/2014 20:56:10
Jag sympatiserar med alla de som lider i detta forum som inte kan klara av denna infektion. Genital herpes är inte bara fysiskt mjöl, men också psykiskt och mentalt. När jag hade det här ont tänkte jag på det hela dagen. Behandlas alla listade här. Kunde inte distraheras av någonting. Min unga man var väldigt stödjande. Det var lång avhållsamhet. Han behandlade detta med förståelse och medkänsla. Många droger var tvungna att försöka, lång effekt gav inget. Hittade Balsam i Rom. Recensioner tycktes vara positiva, det var redan inget att förlora. Jag började applicera denna balm och var övertygad om dess effektivitet. Det visar sig att återfall kan undvikas om de tillämpas vid de första symptomen på ett eventuellt utslag.
Det är omöjligt att bota herpes för evigt, men för att kontrollera dess utseende är verkligt. Jag gick igenom det själv och rådde andra att prova.

Fred, 03.11.2014 08:34:11
Jag är 24, min pojkvän smittade mig. Jag vet inte hur man bor vidare. Du leder till rshm och aktiverar HIV, det hjälper verkligen någon?

Kärlek, 11/2/20/2014 3:57:00
Det finns inget fruktansvärt och dödligt i honom! Min vän hade också flera år, hon räddade Infagel! Nog att dricka hela kursen och inte glömma förebyggande !! Jag använder denna gel för herpes på läpparna och för att förhindra förkylningar. Ordet på Internet är tillräckligt positiva för olika typer av herpes.

Victoria, 11/28/2014 18:39:22
GG Jag har varit sjuk i 10 år, då först 1 gång per år är ont, då 2 gånger - det är tolerabelt, nu varje månad och ibland 2 gånger i månaden. Detta är inte liv, men plågor, det finns inget normalt sexliv med en man. Neovir behandlades på ett sådant sätt enligt ordningen som i instruktionerna och valtrex på 1 flik. Varje dag i tre månader (expensivt) fanns inga återfall i 9 månader, då de kom igen, hjälpte upprepad behandling inte. Då doktorn ordinerades i / i injektioner Panavir (växtberedning) återfall var inte ett år, den andra kursen hjälpte inte, jag lider, jag vet inte vad jag ska göra.

Tala 45 12 2014, 04/12/2014 19:21:22
Kan familjen som lever med honom smittas av patienten?

Vik, 12/26/2014 12:18:12
DETTA ÄR FÖR ALLA. Hitta i Yandex: Jim Humble. Vem behöver en drogskriv, jag är i Moskva. [email protected]

Varyusha, 12/28/2014 01:10:17
Tala, genital herpes överförs bara genom nära fysisk kontakt, åtminstone det är vad min dock berättade för mig på www.onclinic.ru.

Alla, 2010-01-23 10:09:16
Jo, ja, jag sa till dig rätt i hans kliniker, jag hörde också om detta, i själva verket precis som herpes på läppen, med kyssar kan bara överföras.

Avicena, 01/25/2015 04:23:25
Från herpes hjälper ett avkok av malurt. För förebyggande. En vecka dricker du buljong, sedan en månadspaus. En tesked malurt i ett glas kokt vatten. Du kan sötas med honung.

Avicena, 01/25/2015 04:27:55
Och viktigast av allt, sluta föreställa dig alla slags sexuella perversioner i dina tankar (pedofili, incest, etc.) Och du kommer bli glad.)))

Julia., 02/11/2015 20:05:17
det är dags att få en baby och oops. nezhdanchik.Nam med min man, hjälpte ingen hjälp, tills han rådde de välbekanta läkemedelspillerna "Herpes".
På någon hemsida fann de det också i halva priset, för i apoteket är det ca 150-200 UAH.

Ksyusha, 18.20-2015 20:26:44
Åh, vilken avkok av malurt. Det har bara en tonisk effekt på kroppen. Därefter föreskrev doktorn på kliniken både piller och en lokal antiviral salva och sedan 5 dagar passerade.

Anton, 03.03.2015 18:02:25
Jag klipper av det snart. (((En ny tjej kommer snart att betrakta mig en rumpa osäker ((((((((((((((((((
I allmänhet dök detta skräp upp före det nya året, dvs. drygt 2 månader sedan. Panic.
Syfilis, just nu kommer din lever att ruttna och din näsa kommer att falla av. Efter det nya året (förresten, efter ett ganska långt och berusat nytt år) hälldes 5 bubblor ut. Han började skovla på Internet från de bilder som en gäng diagnostiserad herpes, fördömde honom nivå! "! Jag började behandla mig med acyclovir 3 tabletter dagligen i 5 dagar och salva acyclovir. Det verkar ha gått. Men inte länge spelade musiken, inte lång fraer dansade (( (En kyla med en temperatur på 37-38 behandlades och här fick du bonusbubblorna direkt på huvudet runt urinröret. Idag bad chefen om hjälp att gå till soldatens privata klinik för att visa. Tanten tittade bara på doktorn och sa att jag också var en venerolog och jag själv gjorde diagnosen. I allmänhet ana Isa överlämnas, men hon sa att inte bry Herpes 200 procent.
Prescriberad Acyclovir 200 mg 1 tablett 5 gånger om dagen
Acyclovir salva för en liten misshandlad fighter (((
Candles Genferon 10 dagar, 2 gånger om dagen för att höja min immunitet.
Om dessa prylar inte hjälper, kommer det att vara nödvändigt att pricka Ferrovir Solution 10 dagar till det ställe du letade efter ((((((
Jag önskar er god hälsa.
Vem Ferrovir prickade svarar, som det är. Jag läste den med AIDS som ordinerats med hypotalis C.

Victor, 03.03.2015 17:40:57
Jag rekommenderar ozonterapi, det gick tillbaka 2-3 gånger om månaden ett år efter behandlingen, han gick igenom ett par gånger men behandlade hjälpen med en liten målning

Jan 20/03/2015 08:12:42
Jag har genital herpes behandlad med alloquin. Tvivel lång, dyr och viruset kan inte helt utvisas från kroppen. Jag hade utslag upp till 10 gånger om året. Den som är sjuk, vet han, det här är inte bara en blåsning, en ojämnhet, en värk, och det var synd att gå till sjukhuset. Läkaren sa att Allokin kommer att öka perioderna utan förvärring. Pierced i november, den fjärde månaden hittills utan utslag)))). Låt oss se vad som händer nästa.

Alexandra, 04.10.2015 13:06:17
Och jag behandlade gen Herpes med Allokin och Valtrex. Även normalt. över vintern var aldrig. Och gräs-prylarna hjälpte mig inte. Jag är en pedant i mitt liv, tills jag har studerat allt om dessa läkemedel, har inte lösts. Förresten, jag hade inte någon kallhet under vintern - hela avdelningen hade varit sjuk.

Dmitry, 04/15/2015 01:33:37
Jag har bott med det här i mer än 3 år. När jag blev sjuk och insåg vad jag var sjuk med var det samma sak som många. Jag ville inte leva, jag behöver ingen. men blev fortfarande gift. Självklart finns det många problem med denna ömma, speciellt då är återfallen så vanliga att det inte ens är möjligt att ha sex med min fru för att göra barnet. återfall var 2 p per månad. min fru är inte sjuk. hela tiden än jag har inte behandlats. injektioner, piller, salva. ingenting hjälpte alls. Särskilt irriterande vad de skriver om acyklovir och liknande. betalad skit.. bara dra Bengi med oss ​​och döda kemi. Jag skickades från utlandet med ett botemedel, jag vet säkert att det inte är kemi utan en naturlig produkt, du kan säga mat, men det hade inga specifika indikationer på herpes. och nu efter det betyder det att jag inte har haft exacerbationer länge... Jag är själv intresserad av det bara hjälpte mig eller det passar alla. killar om du vill försöka skriva drive-drive.ru

Dmitry, 04/17/2015 06:31:07
God dag till alla! Det är värdelöst att behandla GG, så ladda inte upp och leva vidare, och om det fortfarande är under andra halvåret behöver du inte tänka på självmord!

Marina, 04/21/2015 00:48:54
Folk, snälla hjälp.. Jag älskar en person, men jag kan inte erkänna att jag har ett problem som heter GG. Jag är bara desperat.. så vill du röra honom och är inte rädd för att jag kommer att smitta honom. Och kondomen skyddar inte mot virusets överföring ((
Vad kan jag göra... kan någon berätta för mig.. Jag känner mig väldigt dålig

Iren, 04/24/2015 20:13:24
För mig säger min doktor från kliniker att först och främst bör immuniteten stärkas. Eftersom upprepningar av herpes med försvagad immunstatus uppstår.

Hemligheten, 05/01/2015 06:31:34
Någon här skrev att han inte vill leva, roligt) säga tack att det inte är HIV eller HEPATITIS. Jag blev också belönad med denna öm, varefter de elegant fusionerades från mitt liv med löften att gifta sig, männen freaks naturligtvis och alla överenskommelser om skydd överträddes av min partner under sex, tog han bara tyst bort kondomen utan mitt samtycke, men jag märkte inte genast. Torkning och smärta var agoniserande, i kombination med det faktum att jag bara vid den tiden hade bronkit och låg med en temperatur under 40 år, medan det här freaket redan hade hängt nudlar på öronen av en annan dåre. Mitt immunförsvar har försvagats så mycket att jag också tagit upp de farligaste genotyperna, och det är omöjligt att bota allt detta. Du kan bara hoppas att du en dag inte är psykotisk och inte deprimerad så att immunsystemet inte utvecklar någon form av cancer. Innan det var jag helt frisk glad tjej. Nu för livet begränsningar, ständigt övervaka och ånga på detta ämne, varna din partner, och ingen gillar de sjuka. En månad senare hade jag finnar igen, dessa Inledningsvis på skeden, efter en annan månad runt prästerna, är det i allmänhet bara hemskt nu att ständigt dricka piller, och alla på grund av ett freak, tror nu nu på människor. Jag vet inte, jag hoppas att jag kommer att gifta mig och vara glad mamma

dag 03/06/2015 00:34:27
Skriv, berätta hur man behandlar herpesgenen. [email protected]

Dmitry, 07/03/2015 02:24:20
Hej alla. Här klagar du och jag har behandlats för hepatit i 10 månader nu (plockas upp i tandvård, fördömd!) Nu är det bara botad (tack Gud.), Och bestämde mig för att läsa om dessa blåsor där, helvete, jävla det! Jag tvivlar inte ens på symptomen, precis som jag. Jag har fortfarande 23. Jag kan inte föreställa mig vad som händer, men jag ber att livet inte kommer att beröva familjen. Njuter åtminstone som häller 3 4 gånger om året. Nu ska jag skura på jakt efter ett bättre läkemedel. Jag läser er alla. Jag önskar dig väl och klagar inte för mycket, för du är fortfarande hälften av planeten avundsjuk - eftersom problemet inte är en av de allvarligaste.

Angelina 06/07/2015 20:14:49
Jag hade en förvärring av 4 månader, under denna period har herpes redan spridit sig till alla könsorgan. Jag försökte acyclovir, epigen spray. För tillfället avlägsnades symptomen.
Och så läste jag att zinksalva hjälper och MIRACLE. På den första dagen, så snart hon applicerade salvan började hon agera och dra ut vätskan. I 3 veckor har allting kommit mig ner (för länge har mk redan haft ungefär sår). Smörj varje 2-3 timmar i 10-15 minuter och lägg, torka sedan, bearbeta med alkohol och jod 2%. All hälsa

Inessa, 07/16/2015 21:09:04
God dag till alla! Jag väntade länge på att skriva min berättelse. Jag blev bekant med det här året. ungefär 4 år sedan. Det första utslaget var hemskt, ont, feber, brännande, smärta. Det var en mardröm, jag flyttade knappt. För det sista året av återfall var det ungefär 8-10, jag förlorade räkning. Eventuella stress, mer än 200 gram vin eller alkohol, ett hembrott, hypotermi, förkylning med nedsatt immunitet och opa-cha, opa på. Jag botade alltid, det var inte ett enda återfall så att jag inte skulle förgiftas med piller. proteflaziddrycker kommer inte att hoppa något). Och idag har jag sovit i 4 månader med min virus. Det är väldigt läskigt att skrämma honom. Förra gången jag behandlade rigid mot alla piller, vitaminer och immunmodulatorer och injektioner, ordnade läkaren mig ILO-intravenös laserbestrålning av blod. Det verkar vara 10 dagar. Jag var skeptisk men jag försökte det, efter 3 dagar ändrade jag helt min hälsa. Det var inte längre i herpes som var Vi började behandlingen med de första tecknen, medan bubblorna inte dyka upp) och i den enorma energin var det ingen trötthet, som om motorn hade dykt upp. Jag hoppas verkligen att det här förfarandet har hjälpt mig. Jag vet hur mycket obehag det här viruset orsakar och jag sympatiserar med alla forumanvändare och råder dig att gå igenom Vlok. Kanske kan du säga tack

Inessa, 07/16/2015 21:16:26
Många skriver om framtida barn, oroa dig inte för att det kommer att bli bra. Det viktigaste är att inte hämta den här otäcka grejen under graviditeten. Om en kvinna var sjuk innan hon blev gravid, har hon redan antikroppar och barnet kan bara smittas om hon passerar genom födelsekanalen ( Födseln för en kvinna är stress och ett annat återfall kan inträffa mot bakgrund av denna stress). så jag tycker att det är bättre att göra en kejsarsnitt, för att inte gissa, blåsa det eller inte.

Nila, 07/28/2015 00:35:59
Sjuk på det i många år. Det händer att ett år eller två det finns ingen utslag, det händer varje månad, och ännu oftare. Som dock och herpes på läpparna. Under åren har jag fått en ganska bra upplevelse, jag kan dela den. Och förresten, infekterade hon inte hennes man, även om vi inte är skyddade, är det uppenbart att han är immun. Det är vad jag kan rekommendera.
1. Använd inte vanligt tvål, köp en antibakteriell gel. Pris 200-300 rubel. För 2-3 månader, daglig användning bara nog.
2. Försök att bära endast bomullsunderkläder, utan syntet.
3. Om du känner av de karakteristiska symptomen, pressa te träd eterisk olja. Ett par minuter är väldigt obehagligt, men om du gör det direkt kan du döda honom i knoppen. (Hjälper 50% av tiden).
4. För behandling rekommenderar jag dig att inte svälja piller, men att köpa rektala proppar Viferon 1.000.000, eller polyoxidoniumproppar, som kan användas både rektalt och vaginalt.
5. Var noga med att dricka vitaminer vid utslag. Dessa är nödvändigtvis B-vitaminer, såsom neuromultivit eller pentovit. Och även C-vitamin med zink.
6. Personligen hjälper jag inte riktigt salva som acyklovir, jag tror mer på de gamla beprövade produkterna - zinksalva, oxolinsyra, tetracyklin etc. Och om vi pratar om väldigt gammaldags metoder, då det saknas salvor är det möjligt att cauterise Corvalol eller Valocordin (överraskande, men det hjälper).
Om utslaget är mycket ofta - rekommenderar jag dig att dricka en maximal dos av vitamin B, en kurs.

Nila, 07/28/2015 11:27:32
Py.Sy. Jag glömde lysin. Du kan dricka lysinkurs. Det hjälper också bra.

Rimma, 31/07/2015 07:55:59
Hallå Jag fick en massa injektioner och piller från honom (han verkade för ett år sedan) - allt som är bekant, här på forumet som de skriver om dem. Men Superlamp-ljus känner inte ens namnet, och här skrev ingen om dem. Berätta för mig, var någon utladdad? eller kanske någon vet? Vänligen svara!

Helen, 08/11/2015 13:24:50
Rima. Jag hörde inte om sådana ljus. Jag var ordinerad med viferon (rektal) suppositorier, mer allokin-alfa skott och famciklovir tabletter. Det hjälper verkligen. Sedan var jag varje månad med blåsor, eller de läkte, och de nya spjutade redan upp. Jag var bara deprimerad. Under det senaste året efter behandlingen kom jag lite ut två gånger och skadade inte så mycket.

Albina, 08/11/2015 16:15:59
Och jag fick reda på den här jävla saken som kallades dg för sju år sedan, min dåvarande unga man sa omedelbart att han hade det här smutsiga tricket. Jag hörde om herpes vid den tiden men jag trodde att det bara händer med förkylning i form av utslag på näslemhinnan eller läpparna. Första gången jag fick utslag när vårt barn var 2,6 år gammalt, det vill säga 4 år efter att ha träffat min man och igår, igen, nästan 8 år, andra gången. Första gången var en mardröm, särskilt den första 2 dagar kunde inte gå alls, nu är det lättare. Jag dricker Acyclovir-Akri + salva Acyclovir, min man behandlas också med detta, bara ix måste börja vid de första tecknen och inte vänta tills bubblor, och naturligtvis försöka leva ett hälsosamt liv, drick vitaminer, försök att inte pereohlazhdatsya.Zdorovya allt och inte avskräckas, med yy människor också lever, har en familj och barn!

Nata, 09/07/2015 13:09:12
Jag tycker att det är svårt att föreställa sig sämre sår. När jag hade ett försämrat tillstånd var hemskt. Förlust, temperatur, och när bubblorna sprängde helt önskade att skrika. Jag hjälpte mig av den romerska balmen. Bara frälsning var i mitt liv. Förstärkt immunitet furu elixir. Jag dricker också ständigt vitaminer, gör övningar och röker inte. Denna öm har minskat och jag njuter av livet!

Frälsare!))))), 18/18/2015 20:04:51
Herre! Ett sådant problem med mig! Tre år redan! Och nu har nuvarande hittills funnit botemedel mot denna dödliga sjukdom! Herpes könsorgan! Redan glad! Utvägen är enkel! Gör duscha två gånger om dagen, 7-8 liter vatten, under 11 grader måste du! Och då kommer du att förlåta. Detta skräp stör mig inte som redan ett halvår när jag började göra dousing! Så våga!)))) Tillvägagångssätt för dusch med optimism! Och alla dessa mediciner och salvor är allt nonsens! En ström av leech, kroppen av kemikalier smittar!

Andrew, 10/03/2015 20:29:01
hej till vänner i olycka Jag vet vad han är. gå till gruppen vk h2o2russia. Jag är redo att dela min erfarenhet i den. Ekaterinburg, RF

Andrew, 10/03/2015 20:29:15
hej till vänner i olycka Jag vet vad han är. gå till gruppen vk h2o2russia. Jag är redo att dela min erfarenhet i den. Ekaterinburg, RF

Katya, 10/07/2015 17:54:24
En ung man infekterade mig utan att veta att han var sjuk. Redan 5 månader. Första gången var mycket smärtsamt, men återfall var frekventa. Så snart den sprängande bubblan läkte upp, kom en ny upp igen. det var en mardröm. Gynekologen föreskrev acyklovir 200 5 gånger om dagen under 10 dagars intag. Efter behandling plockade bubblor efter 2 veckor. Läkaren ordinerat att dricka acyclovir i 6 månader. Ja, så du kan plantera en lever.. och jag vill ha en familj, älskling. Jag vet inte vad jag ska göra.

Acyclovir för genital herpes recensioner

Fördelarna med vårt centrum:

vardagar 11-21 timmar; Weekend timmar 11-18

Forum om Venereologi / Genital Herpes

Är det möjligt att leva ett helt liv med genital herpes?

12/26/2010 5:18 PM, sida
Jag smittades av min man, drog herpes från b. Jag lider i 9 år. Jag kom till slutsatsen att om jag börjar behandla herpes, inträffar exacerbationer oftare och de är mer intensiva. En dag efter att ha tagit acyklovir stannade utslaget i 1,5 månader. Vissa började startas, andra såg omedelbart upp.

05/09/2011 23:31, Sergey
Tack alla för råd. leeches hjälpte mig. före behandlingen injicerades jag ständigt, och jag glömde bort säckarna! Efter behandlingen hade 2 månader gått, det var redan planerat, men jag tillämpade omedelbart atsyklovir och på två dagar ville jag lycka till.

07/27/2011 08:20, Nastya
Hjälp tack! Jag är 16 år, jag har en vanlig partner i 2,5 år, han är den enda och han är den första. Herpes är inte bekant med hearsay (konstant utslag på läpparna) har alltid förhindrat denna sjukdom med zinksalva vid de första symptomen, några timmar och herpes som det hände. Men nyligen (2 veckor) mötte jag genitalherpes (enligt min mening) samma symptom som banal herpes på läpparna. Klåda, brinnande, bubbla scen och så vidare. Jag hade aldrig trott att herpes skulle kunna hälla där ute. Min unga man, som är en vanlig partner, har aldrig varit bärare av denna infektion, när det gäller att aldrig ha sett något utslag i hela sitt liv som är jämförbart med herpes, är han mer än ren och i ett försök att få några sjukdomar kontakta specialister omedelbart. I allmänhet tror jag att samlag (som aldrig inträffat utan medföljande kondomer) har inget att göra med det. Herpes visade upp efter min unga man, med sina naglar, av misstag berörde min vaginal vägg, varefter en liten mängd blod gick. IMHO, infektionen har fått, för jag är benägen för herpes. Men skräcken i manifestationen av herpes i pubis och könsstycken sätter mig i chock. Först var det bara en klåda, skrev av allt till irritation efter rakning, då kom ett blod "blobba" upp med en skorpa av 1,5x1,5 cm i storlek. Jag trodde det bara kammade. Då kom en annan rosa fläck fram och följde av klåda. Nästa dag uppträdde många stora blåsor med en klar vätska.. De var överallt! På skinkorna, under och på innersidan av låret, på puben och labia.. allt detta skur och där var oskärpa röda sår, som öppna sår, det finns helt enkelt inget övre skikt av huden efter dessa bubblor. Det är fruktansvärt smärtsamt att gå.. knackar men blöder inte.. Och så redan 2 veckor.. bubblorna visas alla och är lika stora.. än inte smutsade: acyclovir, hlrhexidin tvättas.. väteperoxid, olika krämer, oljor och salvor. Varje dag går jag flera gånger till badet, tack vare det är det lite lättare att flytta runt och klåda minskar. Allt ser skrämmande ut.. nu ser könsorganen ut som en fast köttbit. Allt är rött och i blåsor.. Jag var tvungen att göra det hela med en gips (i spolen som) så att du kunde gå. Om något sextal kan inte vara.. Så länge har herpes i min kropp inte hållit! Hur lång tid kommer det här att fortsätta? Det finns inget sätt att gå till doktorn - den första: det är svårt att flytta, det andra: jobbet, det tredje: kliniken ligger i andra änden av Moskva.. och det finns inga pengar för en betald klinik! Berätta för mig hur man ska vara.

30 maj, 20:35, anonym
människor jag vet hur man behandlar denna sjukdom

06/16/2012 14:22, Angelina
Kära kamrater i olycka! Jag är sjuk av denna smuts i 3 år. När jag fick reda på, hmm. spytt tankar om självmord, ville inte leva. Jag har också hypokondriasyndrom. Mamma lugnade mig och sa att hon skulle vara där för att förhindra att det händer. Och min pojkvän sa att vi kommer att gå igenom det här tillsammans. De är nära - det betyder att allt kommer att bli bra, och jag kommer att leva med det som andra människor, att träffa soluppgångarna och se bort från solnedgångarna och le på varje dag. Bara från och med nu hylla jag herpes, det här monsteret, vilket ger 4 dagar i månaden till honom för skojs skull. Men vi kommer aldrig att se vem som ska vara den sista att skratta! :)))) MCH är inte sjuk, och ära till Gud. Och jag blev smittad med en banal brist på personlig hygien, torkade mig med en handduk, som min MCH använde, och han hade herpes på hans läpp vid den tiden. Så då. Jag var fortfarande jungfru. Det var synd om skräck. Dag efter dag frågade jag Gud vad straffet var för mig. Men jag lärde mig att leva med det. Det finns inte mer hysterik och tårar om det här, det händer självklart att bluesna attackerar, men jag gör poäng på det och lever vidare. Från det faktum att jag kommer att chocka mig med hysteri blir det inte lättare, och herpes från dessa störningar kommer bara att bli mer bekväma i min kropp. Först ordnade doktorn mig ett injektionsschema: första vitaminerna, då cykloferon enligt schemat. Injicera ett sådant schema en gång, när det fanns ett första återfall, kunde hon inte gå, allt kladdade, brände, skadade, blödning gick. Nu flyger jag så här: Acyclovir och Zovirax. Återfall är vanliga, ungefär en gång i månaden kliar lite på morgonen och lite på kvällen, när jag smeder med salva - starka tweaks, går det om en minut. Nyligen började hon smita herpferon - en cool sak, mycket bättre än acyclovir, det klarar inte mycket, det är lättare att applicera och klia det som en hand. Nu dricker jag Kagocel, se om det kan minska återfall :) Jag köpte också Infagel, jag kommer att tillämpa den med nästa exacerbation. Fenistil - pencivir (liksom Infagel) är perfekt för dem som ofta misslyckas med att använda salva - effekten av salva är 12 timmar, dvs smarta på morgonen och på natten. Syng kursen Imunala så ofta som möjligt - den innehåller en stor mängd echinacea, och denna växt är känd för sin framgång vid behandling av herpes. E-vitamin är ett måste. Det hjälper till att uppdatera kroppens celler. Den förmodligen den viktigaste och mest effektiva (så många människor har herpes sova för evigt) GARLIC. Ät det varje dag, för 2-3 skivor, VARJE DAG, och efter ett halvt år glömmer du om förkylning, influensa och viktigast av allt - glöm om återfallen, och om de gör det, kommer de att vara 2-3 dagar, då salva, skratt och gott humör att hjälpa dig. :) Kom ihåg: Viruset hos våra älskade herpes lever i nervceller, och oftare är vi nervösa, psykotiska och upprörd - desto bättre blir det för HEM, och inte för oss. Med dina depressioner skapar du en utväg för herpes, det är trevligt och bekvämt, han är glad att försöka vara fruktbar och mångfaldig. Så förtvivla inte utan anledning. Upprepa varje återkommande till dig själv: det här är tillfälliga svårigheter, i en vecka kommer jag att flita och ha kul! Du ser det hjälper. Förresten, jag har sex med en kille, använder ALLTID kondomer, det finns ett återfall, det finns inget återfall - vi bär fortfarande gummi. Detta är vår gyllene regel. Det viktigaste är att rädda min älskade från sådan glädje, tillräckligt för oss ensamma med en sådan gåva :) :) :) Och du vet, jag får vildt nöje från kön, och herpes stör mig inte i detta. ;) Hur man uppnår en lång period utan exacerbationer - Jag går igenom vaccination: Det här är injektioner med död herpesvirus, de görs var tredje dag, bara 5 injektioner. Förfarandet görs 2 gånger om året. Återfall - 1-2 gånger om året. Så jag är full av optimism, allt är att behandlas, medicin står inte stilla, läkare kommer att lära sig att tämja denna ömma. Och medan de letar efter en väg ut, borde vi inte sitta och hälla krokodiltårar - herpes är inte värt det, det är inte värt ett brutet liv och förlorad lycka. Jag tar allt från livet som jag kan bära, allt som ödet skickar mig. Bredvid mig är kärleksfulla och kära, de lever och väl, vi är tillsammans, vi är glada. Och så är det värt att leva på, för det finns så många intressanta saker i världen! Förtvivla inte, allt kommer att bli bra. vänta en minut varför "kommer"? Allt är bra nu. ;)))

07/28/2012 09:38, Svetlana
Anonym! Och hur man behandlar gen.herpes? Tack på förhand!

10/12/2012 2:51 pm, roman
Du kan! Jag har mer än 17 år GG. Vinterbad hjälper mig. Manifestationer är extremt sällsynta nu: en gång vartannat eller tre år. Jag känner till några personer som utan problem behandlade deras GG. En av dem bodde bara fem år med en sådan diagnos. En flicka som jag smittade när jag inte visste min diagnos blev ändå sjuk med en svår hjärnform av HG. En annan välbekant blind i ett öga på grund av GG. Jag lever ett helt liv, GG gör mig nästan inte irriterande.

10/20/2012 20:25, Alexander
Jag har levt med denna "glädje" i ca 20 år. Jag vill dela tankar och råd med "nya konverter" och gamla vänner i olycka. Inget behov av förtvivlan. Observation först: platsen för utslag. Som ni vet finns det två huvudplatser: läpparna och slemhinnan hos könsorganen (hos män är det slemhinna strax bakom huvudet, hos kvinnor är det förmodligen slemt mellan det stora och det lilla labinet), det vill säga de mest känsliga och sensuella platserna. Det är förmodligen här som nerverna ligger, vilket ger oss den mycket trevliga kontakten mellan en man och en kvinna. Och det är här att herpes är det enklaste sättet att komma in i din kropp i nervkanalerna. Att beröva dig av söta kyssar och andra fina saker är dumt (gäller inte för avslappnade band, där allt ska vara i tuggummi). Men för att förstå varför han fortfarande smygar och från tid till annan dyker upp igen, är det nödvändigt. Från personliga erfarenheter gjorde jag flera slutsatser: 1. Sedan Om upp till 90% av befolkningen är infekterad med ett virus, kan alla få det även från en älskad. 2. Sedan bärare av viruset är upp till 90% av befolkningen och fortsätter att leva och till och med vara lyckliga i kärlek och sex, så inte allt är så läskigt. 3. Det är mycket viktigt att observera slätheten i slemhinnorna vid kontakt. Förhindra scuffs och skador. Om vi ​​har lidit länge är det absolut nödvändigt att använda smörjmedel. 4. Riskera inte din älskade hälsa och har inte sex under utslaget. Och förklara och diskutera ärligt och lugnt sätt på en kondom och ha sex utan mycket ivriga, för att inte irritera såren ännu mer. 4a. När det inte finns några utslag, behövs inget tuggummi. Glöm inte bara p.3. 5. Primär infektion hos män kan också uppstå på grund av alltför traumatisk onani. På morgonen hårt under. Eller på kvällen inträffade lätt sex och som ett resultat trängde viruset igenom den skadade slemhinnan. 6. Om denna glädje plockas upp, då även utan behandling, blir den primära infektionen slutligen borta. 7. För att påskynda behandlingen är det bättre att hjälpa kroppen. På min egen erfarenhet blev jag övertygad om att Valtrex påskyndar läkning med 2 gånger, och om jag har tid att dricka omedelbart efter det att de första symptomen uppstått (personligen kommer min signal från mitt vänstra knä, sedan till mina fingertoppar och stiger upp i mitt ben. Det slutar om 3-4 dagar utslag på slemhinnan på samma plats.), då kan du undvika utslag. Första gången han drack Valtrex för 15 år sedan. Den producerades sedan av Irland eller Storbritannien. Effekten var underbar. Sedan gick han till apoteket polska generiska och på något sätt inte så bra. Eller det faktum att polska eller kroppen har blivit tråkig. Utgående från detta är den ryska Valaciclovir den mest optimala nu (vad gäller den terapeutiska substansen är den den fullständiga analogen av Valtrex och kostar 650-700 r, mot 1100-1300 för Valtrex). Så, omedelbart ta en laddningsdos (4 tabletter av Valaciclovir), och sedan de övriga 6 tabletterna i 3 dagar. Om det redan har hällts ut, är Panavir gel klar (4-5 gånger om dagen för sår) och tills fullständigt försvinnande. 8. Och förmodligen är det viktigaste att bestämma vad som orsakar virusets frigivning från viloläge. Personligen får jag vad det är: långt kön med överdriven flitighet, och i frånvaro av möjligheten att kön är för ivriga självtillfredsställelse. Det var nödvändigt att räkna ut detta och inga återfall i 2 år. Så förtvivla inte. Lev lång, glad och med gott nöje (du förstår vad jag menar).

12/18/2012 10:25, Alina
Situationen är detta, min pojkvän har genital herpes. Låt oss träffas ett tag. Det fanns inget kön. (Endast muntligt) Sade före samlag. Vi vill ha ett seriöst förhållande, familj, barn. Jag kan inte bestämma mig. Jag vill vara med honom, men han säger att jag själv själv fördömer infektionen automatiskt. Han ger mig tid att bestämma. Jag vet inte vad jag ska göra. Berätta för mig, är det möjligt att vara i fullfjädrade relationer för att undvika infektion? Vad ska vi göra? Hur kan jag skydda mig, Miramistin? VAD GÖR jag? Jag läser och här och gör en hel del recensioner och rekommendationer. Jag skulle vilja prata med någon prosharennym personligen! AU.

Acyklovir för genital herpes

Och jag har genital herpes. Jag har varit sjuk länge, jag smälter Viferon med B.. men här är det nödvändigt att behandla det snabbt, kan jag ta en drink av acyklovir tabletter? Skicka inte till läkaren har inte längre tid att få. Jag vill inte ha en polis

Hej alla! Genital herpes var på den 17: e veckan - läkaren föreskrev acyclovir tabletter 400 mg 2 p per dag i 5 dagar! Jag tillbringade 4 dagar som litar på en läkare! Men nu har jag läst rädsla om att ta detta läkemedel under andra trimestern! Flickor som tog honom till graviditet - med barnen okej? Tack

hej tjejer Jag har följande problem: mitt hela medvetna liv lider av herpes, crawls ofta på mina läppar, jag smiter och jag tar in acyclovir, passerar snabbt när tabla och grädde kombineras. Nå, nu har jag den här skönheten på båda läpparna, innan denna hosta var en vild vecka, försökte senapplåster. Och igår kväll kände jag på könsstyckena som finnar. Naturligt hår i slutet, i värmen av rädsla som redan kastats, först smedd med jod (ja, jag kan ibland otchebuchit något slags))))) sedan smurt något.

Jag minns fortfarande med kärlek hur alla sa till mig, hur modig jag är som jag bestämde mig för i EP efter COP. Berömd, nästan ingen hjälte ansågs. Och jag var faktiskt fruktansvärt rädd, ibland var jag rädd för att tårar. Därför läser jag alla möjliga webbplatser och källor om hur jag förbereder kroppen för förlossning. Sökningen hade mycket och inte alltid lätt. Vad man ska dricka är förståeligt, det är inte alltid klart hur :) Jag vill dela, kanske kommer någon att behöva det. För en konsoliderad infy under katt. :)

Tjejer, hjälp mig att räkna ut det. Överlämnad TORCH till B. Resultaten av herpes simplexvirus typ 2: inga antikroppar. Nu B 5-6 veckor. Jag har herpes på mina läppar. Och jag förstår inte något. Jag hade sådana herpes hundra gånger i min barndom och i allmänhet. På läpparna - är det typ 1 eller vad? Är typ 2 genital? Det fanns ingen könsdel, vilket innebär att det inte finns några antikroppar. Och att typ 1 är förmodligen? eftersom han ofta hällde ut på sina läppar. Riktigt förstår jag, eller det är nödvändigt att springa bråttom.

Tjejer, någon mötte genital herpes under B. vad som kan smörjas, i acyclovir skrivs det noggrant vad som annars kan vara. torterad redan! Ledsen om du skrev fel.

Kära tjejer, hjälp råd, snälla, vem kom över. 6: e veckan B och fick genital herpes (inte första gången i mitt liv, men det första för B). För ett år sedan genomgick hon tester för TORCH, för herpes typ 1-2 finns antikroppar. Behöver jag behandla? Jag går till G den 30 augusti, det finns inget sätt förut. Är det möjligt att smörja med acyclovir salva eller göra ingenting medan?

På platsen läste Komarovsky. Jag kommer att citera: Acyclovir och ett antal andra antivirala läkemedel är säkra under graviditeten. Vissa läkare rekommenderar den profylaktiska kursen av acyklovir en vecka före den förväntade födelsen till kvinnor som har en genital typ av herpesbärare. Forskare fann också att aminosyran lysin minskar förloppet av herpesinfektion, som hämmar virusdelning. Därför kan lysinrika livsmedel (ostar) hjälpa till att förhindra nya återfall och förkorta perioderna med virusreaktivering. Aminosyra argininen, tvärtom, främjar reproduktionen av viruset. Jordnötter, andra nötter, korn, ärtor, havregryn innehåller arginin, inte.

Åh, förväntade mig inte. Jag vill föda själv, men nu vet jag inte. Hon födde sin första dotter själv, och här är det. Ärligt talat, chockad! och de registrerade inte något, det visar sig att någon har genital herpes; Jag behandlas nu. Frågan är: finns det fortfarande en chans att du kan föda dig själv.

det började inte lätt. På söndagen störde de med sin man på grund av nonsens. Han sov och hon blev full på valerian, så småningom låg hon runt på kvällen med en ton. men det värsta för mig är att min vulvit visade sig vara genital herpes. rensade när de fann denna dumma utslag. Fördelen är inte första gången han kom fram (jag drar slutsatsen att han också var i juli). Jag tog acyclovir och jag tar acyclovir piller igen.. Jag hoppas att det inte kommer några återfall. Internet skrämmer skräcken på ämnet: "Herpes och graviditet = abort eller missfall".. Otroligt upprörd. Tja, vad mer kommer jag att få barnets förväntan? i den första.

flickor, fick ut min ömma heter genital herpes.. term 5 + 3. Vad behandlas, vad ska man smeta? vanligen fukortsin och acyclovir topikalt och acyclovir tabletter, efter 3-5 dagar passerar allt. men nu vet jag inte om jag ska smörja? Med piller är det klart att du inte borde. Jag stampar till doktorn i en vecka

God eftermiddag, kära mödrar! Jag har genital herpes, gynekologen föreskrev Acyclovir suppositorier och Livarol och Rumicosis ljus (2 dagar). Klåda fruktansvärt, jag kan inte ens ha på sig underkläder. Min baby är 3 månader gammal på GW och jag är rädd att ta allt. Berätta för mig, hade du ett sådant problem, vad ska man göra? Rumikoz i kontraindikationer säger att du måste stoppa GV ((((((

annars blir jag galen. Jag har otitis media, mitt vänstra öra (igen, jag lyssnade inte på min man eller hörde det. Eller lyssnade inte.) Medan jag droppar lokala antibiotika hoppas jag att det inte är vanligt... men! nacken svällde upp, hela ansiktet från den ömma vänstra sidan, ögonen sväller, lymfkörtlar som en elefant. och den andra dagen jag droppar - tills det är bättre. Dessutom slog herpesen på läppen upp. det här är pipetter. Jag läste mycket. och är på väg att svimma. från universitetets kurs om herpes Jag minns bara det primära.

Jag är förvirrad. Denna morgon började med en stark klåda på ringfingret på insidan. Först var hon inte uppmärksam, känslorna, som med herpes, bränna, klia och klia. Sedan tittar jag på finnorna, men blåsorna är inte så mycket, men de är inte särskilt synliga, bara vid beröring. Jag klättrade på Internet essno, läste och räddade. Jag trodde att herpes bara kan komma ut på slemhinnorna, ja det visar sig naturligtvis också på huden och på fingrarna. Å ena sidan var jag sjuk med herpes, och var på min läpp och.

Jag är förvirrad. Denna morgon började med en stark klåda på ringfingret på insidan. Först var hon inte uppmärksam, känslorna, som med herpes, bränna, klia och klia. Sedan tittar jag på finnorna, men blåsorna är inte så mycket, men de är inte särskilt synliga, bara vid beröring. Jag klättrade på Internet essno, läste och räddade. Jag trodde att herpes bara kan komma ut på slemhinnorna, ja det visar sig naturligtvis också på huden och på fingrarna. Å ena sidan var jag sjuk med herpes, och var på min läpp och.

Jag är förvirrad. Denna morgon började med en stark klåda på ringfingret på insidan. Först var hon inte uppmärksam, känslorna, som med herpes, bränna, klia och klia. Sedan tittar jag på finnorna, men blåsorna är inte så mycket, men de är inte särskilt synliga, bara vid beröring. Jag klättrade på Internet essno, läste och räddade. Jag trodde att herpes bara kan komma ut på slemhinnorna, ja det visar sig naturligtvis också på huden och på fingrarna. Å ena sidan var jag sjuk med herpes, och var på min läpp och.

God dag till alla! Jag läste mycket information om herpes, men jag hittade inte fallet. Kanske kom någon över? Jag lider av herpes från 11 års ålder (utslag på läppar, näsa, haka). I den första graviditeten gav jag inga tester och födde en frisk liten tjej. Efter ett missfall var Torch rekommenderad att ta det, toxoplasmier, cytomegalovirus och herpes (1 + 2) hittades i blodet och endast titrar G. Och herpes bestämde sig för att aktivera - läppen bultade och klåda uppträdde, omedelbart utsmyckade med acyklovir och bränt teträolja (det brukade alltid fly undan) bubblan.

Tjejer, jag har den 18: e veckan, började hälla ut genital herpes. Före graviditeten var det ganska vanligt, det var överraskande inte i första trimestern, och nu finns det ingen frälsning! Det har inte tid att läka på ett ställe, eftersom det omedelbart hoppar upp i en annan! Jag läser att detta kan vara orsaken till ST fostrets abnormiteter, mycket skrämmande. Min G föreskrev acyclovirsalva, men det står att salvorna tränger in i placentaskyddet. Vad ska jag göra? Vad ska jag göra?

Det finns mycket text.. Början av IVF-graviditet, det finns ett hjärta på ultraljudet, för tre dagar sedan kom en liten herpes ut på läppen (i ansiktet), ett par dagar och skorpan försvann, smorde inte något.. på något sätt försvann snabbt. Och igår, efter en dusch, kände jag en typ av klåda och brinnande på utsidan av den sexuella läppen. Jag såg inte bubblorna med vätskan (som det händer på läpparna) klåda.

Jag fick herpes på min läpp, jag passerade en analys av PCR, det är negativt, sedan kom en annan fram, jag smorde den med acyklovir, sätta viferonljus. Idag kände jag obehag och upptäckte genital herpes! Aldrig tidigare hade det sagts att jag var orolig, det var inget att säga. Vad ska man göra Hur farligt är det? Betraktas detta som en primär infektion eller inte?

Hej till alla som vill se //, jag följer O genom test, jag har det imorgon, min man dricker en kurs av acyclovir i ytterligare två dagar och grädden är densamma (från genital herpes), berätta vad jag ska göra, hoppa över denna cykel eller prova

Flickor, god kväll alla! Jag har en 22 veckors IVF-graviditet. Innan alla IVF-procedurer, i april, testade jag en hel del test, inklusive för antikroppar mot herpesvirus 1,2, IgG-typ. Båda var positiva.

Hej tjejer! Jag var länge inte här. väntade på resultaten. Idag fick jag dem och blev upprörd.