Cream Abreva mot herpes - testimonial

Hos barn

Har du herpes? Kör inte det, annars du.

För närvarande är herpes den vanligaste virussjukan, vilka bärare är 95 procent av befolkningen på vår planet. Trots det faktum att infektionen inte helt kan avlägsnas från kroppen, kan välvalad behandling snabbt eliminera sjukdoms kliniska manifestationer och uppnå stabil och långvarig remission.

Herpes - Dödlig sjukdom!

Det har länge varit uppenbart att HERPES bara är en organismköld. Som nyligen visade studier har visat, kan HERPES leda till allvarliga komplikationer. Huvudläkaren berättar vad du ska frukta.

I denna artikel kommer vi att prata om vilken botemedel mot herpes som är mest effektiva i kampen mot sjukdomen.

Vilka läkemedel för att bekämpa herpes finns?

Konventionellt kan alla antivirala medel för herpes delas upp i flera grupper beroende på den huvudsakliga aktiva beståndsdelen.

Således får vi följande klassificering:

  • baserat på acyklovir och derivat. De mest kända företrädarna är: Acyclovir, Vivoraks, Zovirax. Finns i form av salva och piller;
  • baserat på valacyklovir. De vanligaste läkemedlen: Valaciclovir, Valtrex, Virdel. Läkemedel finns tillgängliga i pillerform. En speciell egenskap är den effektiva effekten på virusstammar, framför vilka droger baserade på acyklovir är maktfria;
  • famciklovirbaserad. Förberedelser: Famciclovir Famvir. Den mest effektiva och samtidigt dyra gruppen droger. Copys med alla virusstammar, men har många biverkningar;
  • baserad på vegetabiliska råvaror. Den mest kända betyder: Panavir-gel, Alpizarin, Mirtopleks, Helepin. De har en toxisk effekt på kroppen, vilket gör att de kan användas för behandling av gravida kvinnor och barn.
  • baserat på andra komponenter. Viferon (baserat på interferon), Abreva (baserat på preconazol) och Viru Merz (baserat på tromantadin).
till innehåll ↑

Vilka är de mest effektiva läkemedlen för herpes?

Herpes är en farlig sjukdom som kan leda till döden om den inte behandlas. Revolutionen i hans behandling uppnåddes genom ett botemedel som är.

Som övning visar, är det nödvändigt att välja ett botemedel mot behandling av herpes, med hänsyn till en mängd olika faktorer, inklusive sjukdoms typ och stadium, samt dess egna förmågor.

Människor som konfronteras med den kliniska manifestationen av viruset föredrar aktuella preparat som anges nedan.

acyklovir

Acyklovir anses vara den bästa billiga herpessalvan på läpparna. Den uppskattade kostnaden för produkten är ca 25 rubel för ett rör med 5 gram salva. Analoga verktyg är något dyrare: Gerperax - ca 65 rubel och Zovirax - cirka 185 rubel.

Den aktiva ingrediensen i detta läkemedel tränger in i den drabbade cellen och förstör DNA-kedjans sekvens, varigenom proliferationen av abnorma celler förhindras. På grund av det faktum att viruset inte kan återskapa sina egna celler utan deltagande av humant DNA, sänks sjukdomen ganska snabbt.

Acyclovir är lämplig för framgångsrik behandling av inte bara herpes på läpparna, utan även helvedor, vallkoppor och genital herpes.

En väsentlig nackdel med detta verktyg är omöjligheten av oförhindrad användning av läkemedlet av gravida och ammande kvinnor - den aktiva substansen går in i fostret genom moderkakan och bröstmjölk, varför inte varje kvinna kan använda acyklovir.

En annan karakteristisk nackdel med salvan är avskalning av de behandlade områdena. Som ett resultat, rekommenderar läkare att växla denna åtgärd med antiseptiska och fuktgivande krämer.

Zovirax

Kostnaden för ett standardrör med 5 gram salva kostar omkring 185 rubel. Trots att verktyget är en analog av Acyclovir är dess egenskap propylenglykol i kompositionen, vilket bidrar till penetrationen av den aktiva substansen i cellerna som påverkas av viruset.

Dessutom, till skillnad från vaselin eller paraffinbaserade produkter, absorberar Zovirax snabbare in i huden och lämnar inga karakteristiska våta eller feta märken på den.

Nackdelarna med Zovirax är desamma som för den billigare motsvarigheten - Acyclovir. Allergiska reaktioner eller fullständig intolerans mot propylenglykol är emellertid vanliga, vilket gör åtgärden otillgänglig för vissa patienter.

Fenistil Pentsivir

Fenistil Pentsivir är betydligt dyrare än de tidigare beskrivna sätten - du måste betala cirka 240 rubel för ett rör med två gram salva.

Den obestridliga fördelen med verktyget är penciklovir - ett effektivare verktyg än dess "kollega" - acyklovir.

Med snabb användning kan Fenistil Pentsivir halvera sjukdomsförloppet, och hjälpkomponenterna i kompositionen skyddar de skadade områdena från överdriven och förhindrar bildandet av ärr.

Samtidigt har läkemedlet ett antal kontraindikationer, vilket innebär att användningen av produkten av gravida, ammande kvinnor och barn under 12 år i de flesta fall inte är tillåten.

panavir

En trettio gram tuba med Panavir salva kostar omkring 800 rubel.

Trots den relativt höga kostnaden anses verktyget vara det bästa läkemedlet för människor som lider av herpes och avvisandet av syntetiska droger. Panavir växtpolysackarid inhiberar virusets aktivitet och förbättrar signifikant de vitala tecknen på de drabbade cellerna.

Kontraindikationer av läkemedlet förbjuder användning av verktyget för ammande och gravida kvinnor utan lämpligt recept. Dessutom bör patienter med njursjukdom vara särskilt försiktig med Panavir.

Övning visar att med den vanligaste manifestationen av herpes - den så kallade "kalla" på läppen - försöker man undvika användning av piller. Läkare säger dock att den mest framgångsrika behandlingen av herpes kommer att vara med en kombination av lokal terapi med lämpliga piller.

Dessutom är en viktig del av behandling mot herpes att stärka immunförsvaret, varför läkare ofta föreskriver vitaminkomplex och immunmodulatorer, såsom:

Hur man tar bort herpes i ett med hjälp av medel - video

Vad är ett folkmedel för herpes mest effektiva?

Har du herpes? Kör inte det, annars du.

Som praktiken visar, är folkmedicin endast effektiva i de tidiga skeden av sjukdomen, och vid sjukdomens förvärmning kommer det inte att vara möjligt att göra utan läkemedelsbehandling.

Det mest effektiva sättet att bli av med herpes hemma är användningen av eteriska oljor. Kostnaden för en standardflaska på 15 milliliter kan variera från 35 till 110 rubel beroende på tillverkaren.

Den största fördelen med denna metod att bli av med symtomen på herpes är den antivirala effekten av eteriska oljor. Dessutom har patienterna en mer stabil remission. Detta beror på förmågan hos eteriska oljor att förstärka kroppens naturliga försvar och upprätthålla en persons immunförsvar i god form.

Det mest effektiva sättet är oljor:

Samtidigt kan användningen av eterisk olja orsaka en allergisk reaktion, varför den ska användas mycket noga, som den här typen av medel. Det bör också noteras att eteriska oljor är mest effektiva som förebyggande åtgärd mot herpes, och i det förvärrade skedet av sjukdomen är de praktiskt taget maktlösa.

Behandling av herpesmedel - video

Dessutom, om överdriven användning av eterisk olja kan vara mycket torr hud, vilket kan leda till tillvägagångssättet för nästa återkommande sjukdom.

Det finns också positiva recensioner om:

  • tandkräm (torkar och desinficerar det drabbade området);
  • Golden Star balsam (framgångsrikt stoppa sjukdomens första tecken);
  • propolisktinktur (har antimikrobiell och tonisk effekt).
Tandkräm är ett billigt och effektivt herpesmedel för herpes.

Således är det nödvändigt att förstå att endast den rätta diagnosen av en specialist och snabb behandling kan framgångsrikt stoppa sjukdomen i sina tidiga skeden. I händelse av att vesiklar utvecklas kan alla andra symtom på herpes inte längre undvikas.

Herpes måste behandlas vid de första symptomen för att förhindra ytterligare komplikationer som kan leda till allvarliga komplikationer. För att helt bli av med herpes är det nödvändigt att stärka immunförsvaret på råd av läkare.

Jag kommer för evigt att sjunga ros av denna åtgärd !! Han räddade mitt bröllop :))

Denna lösning, som jag senare lärde mig, är nr 1 i USA vid behandling av herpes. Och ett rör togs verkligen från Amerika av en släkting. Vanligtvis är jag väldigt skeptisk mot sådana krämer (på något sätt, alla dessa Atsiki, Acycloviry, etc., sägs inte vara mycket effektiva). Ja, och herpes på min läpp kryper ut vartannat år, så jag kan inte säga att det är väldigt irriterande. Men förra gången kunde han inte hitta en bättre tid - en vecka före bröllopet, där jag var i brudens roll. Kan du föreställa dig min chock, skräck och högsta grad av. navel när jag vaknade på morgonen och kände mig något främmande på min läpp. Och viktigast av allt, utan allt detta klåda och ryck började, rumphål! Till min stora lycka såg inte bubblorna ut, så det var vettigt att slåss för min lycka. Och jag var alldeles beredd att avbryta allt - IMHO, herpes är ännu värre än cd-skivan under bröllopet. Inte ens kyss på din egen målning! Tja, i allmänhet, ingen grind alls. Kort sagt, jag beväpnade mig med tungt artilleri:

  • propolisalkoholtinktur, som hjälper mig i dessa saker, skrev jag en recension om henne;
  • Abreva grädde.

Och så började det: bränna med propolis, på en minut smeder jag Abrevoy. Och så - var 10-15 minuter hela dagen och halva natten. Vid kvällen var det redan klart att jag vann detta skräp. Nästa morgon såg jag bara en bränna på min läpp, men det här är okritiskt - det kommer snabbt av mycket. Och det är verkligen inte märkbart i bakgrunden av herpes.

Så, flickor, det här är hur Abreva räddade mitt bröllop :) Min mamma gör inte mina tinkturer, men bara smörgrädde. Om hon lyckas hämta det i tid och smutsar det regelbundet, hjälper hon henne också i sin rena form.

När jag letade efter ett foto för granskning var det glatt att se att det kan beställas på Ebey. Priserna är olika. Det finns krämer och pinnar. Jag har precis grädden, som på bilden. Tjejer, jag rekommenderar verkligen, verkligen.

Jag kommer för evigt att sjunga ros av denna åtgärd !! Han räddade mitt bröllop :)): 2 kommentarer

Jag har aldrig haft en kall öm, men jag tar en anteckning eftersom den är så effektiv!

Ta tag! Du vet aldrig när detta skräp kan sjunka (((((((((((

Bruksanvisning Åtgärd för herpes på läpparna Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling (Abreva)

Bruksanvisning Åtgärd för herpes på läpparna Abreva Cold SoreFever Blister Treatment (Abreva).

Köp Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling

Allmän information

Medel för snabb åtgärd mot herpes och sprickor i läpparna.

Lösning för herpes på läpparna. Abreva är nr 1 läkemedlet i USA, vilket avlastar på kortast möjliga tid från läpparna och sprickorna på läpparna. Abrev reducerar signifikant läkningseffekten och varaktigheten av symtom som: stickningar, smärta, brännande och klåda.

struktur

  • alkohol;
  • klargjort mineralolja;
  • emulgeringsmedel;
  • propylenglykol;
  • renat vatten;
  • Sackaros-distearat;
  • Sackarosstearat.

Metod för applicering

Vuxna och barn över 12 år:

  • Skölj händerna före och efter appliceringen av salva.
  • Vid första tecken på herpes, stickningar, applicera salva till det drabbade området. Behandling av herpes i de tidiga stadierna ger de bästa resultaten.
  • Gnugga botemedlet för herpes på Abrevas läppar försiktigt, men noggrant och till slutet.
  • Använd Abreva 5 gånger om dagen tills fullständig försvinnande av herpes.

Barn under 12 år:

  • Kontrollera med din läkare om eventuell användning.

försiktighetsåtgärder

  • Endast för extern användning.
  • Använd inte om du är allergisk mot någon av de komponenter som utgör Abre.
  • Applicera läkemedlet för herpes Aubrev endast på det drabbade området (herpes, sprickor i läpparna).
  • Använd inte Abre salva nära ögonen.
  • Undvik att få salva i munnen.
  • Läkemedlet för herpes på Abrevas läppar är endast för personligt bruk. Ge inte någon salva till någon. Detta kan orsaka smittspridning.
  • Sluta använda och kontakta en läkare om herpes förvärras eller herpes inte botas inom 10 dagar.
  • Förvara Abreva borta från barn.
  • Om du har svalnat ett läkemedel mot herpes på Abrevas läppar, kontakta omedelbart din läkare.
  • Store Abrev vid 20 ° - 25 ° C.
  • Frys inte herpesmedel och håll det inte vid hög luftfuktighet.

Hej

Ryskspråkig information och bultforum

Kall på läppen

Moderator: DoctorEugene

Inlägg av Denis P. »Tis 16 okt 2003 15:41

Inlägg av u0999 »tis 16 okt 2003 15:46

Inlägg av Denis P. »tis 16 okt 2003 16:01

Inlägg av Denis P. »tis 16 okt 2003 16:03

Inlägg av Vor »Fre 17 okt 2003 5:39 am

Inlägg av Antosha »Fre 17 okt 2003 14:19

Inlägg av LelikN »Mån 03 november 2003 08:49

Inlägg av Kuzya »Mån 03 november, 2003 10:01

Inlägg av Zuk »Måndag 03 november, 2003 10:38 am

Kall på läppen

Inlägg av nov »fre 21 nov 2003 10:25 pm

Re: Kall på läppen

Inlägg av Neznaika »Sat 22 november, 2003 12:53

Inlägg av Nosferatu »Sat 22 nov 2003 5:45 am

Inlägg av chenko »Tis Nov 25, 2003 6:26 am

Inlägg av Tev »Thu 08 Apr, 2004 7:39 am

Inlägg av EMT »Thu 08 Apr, 2004 8:17 am

5 bästa lösningar för herpes

Om du inte går in i medicinsk information om effekten av herpes på hela kroppen, så kan vi säga kort: det är väldigt obehagligt. En av de problem som detta virus kan klara är ett utslag på läpparnas röda kant. Smärtsam, lågtestetisk och lämnar efter ärr, om behandlingen behandlas med försumlighet.

Vad ska man göra Ödmjuk eller kamp? Självklart är det andra, särskilt eftersom farmaceutiska prestationer underlättar kriget med detta allomfattande virus. Och de bästa lösningarna för herpes på läpparna, vi överväger i detalj i vår artikel.

acyklovir

Acyclovir - den bästa billiga herpessalvan på läpparna. Kostnaden för ett rör med en salva av 5 g är cirka 25 rubel. Analoger: Zovirax (185 rubel), Gerperaks (65 rubel).

Fördelar. Den aktiva ingrediensen, acyklovir, är ett kraftfullt antiviralt medel som tränger in i cellen som påverkas av herpesviruset och bryter upp sekvensen i DNA-kedjan, vilket förhindrar vidare multiplikation av viruset. Eftersom viruset inte kan skapa sina egna "kloner" utan deltagande av mänskligt DNA - prognosen är tydlig: "fienden" besegras, rättvisan har segrat.

Dessutom är Acyclovir salva i hemmet medicinska skåpet inte bara användbart vid läppblomning - bältros, kycklingpox, genital herpes: alla former av viruset kan behandlas med denna salva.

Nackdelar. Den mest utsatta patientkategori - gravida och ammande kvinnor - kommer inte att kunna dra full nytta av Acyclovir, eftersom det aktiva ämnet går fritt in i fostret genom placentan och spår av acyklovir finns i bröstmjölk. Detta innebär att herpes, som uppstod på läpparna under graviditeten, kräver en mycket noggrann inställning till behandling med detta läkemedel: endast när man väger riskerna för fostret och fördelarna med moderen. Nursing är lite lättare: vid behandling med Acyclovir kan du byta till artificiell utfodring, och efter en vecka i slutet av kursen, återgå till amning.

Dessutom kan peeling av områden där salvan applicerats bli en obehaglig överraskning. Därför rekommenderas användningen av Acyclovir att växla med antiseptiska krämer som innehåller fuktgivande och regenererande ämnen.

Slutsatser. Trots seriösa kontraindikationer för gravida kvinnor och omvårdnad är Acyclovir fortfarande ett av de bästa sätten att bekämpa herpes. Betyg: 10 poäng av tio.

Recensioner. "Det är mycket effektivt att bekämpa herpes på läpparna och priset är mänskligt, men det måste vara viktigt att ta bort resterna efter att ha torkat salvan. I annat fall uppträder orörda gulaktiga läppar på läpparna, vilket inte är särskilt trevligt, särskilt på jobbet eller på en allmän plats."

Zovirax

Kostnaden för ett rör som väger 5g. är ca 185 rubel.

Fördelar. Även om Zovirax är en analog av Acyclovir, förtjänar denna grädde speciellt omnämnande. Anledningen till detta - propylenglykol, som ingår i läkemedlet. Detta ämne underlättar väldigt kampen mot viruset, eftersom tack vare propylenglykol penetrerar acyklovir, den aktiva substansen, de celler som påverkas av herpesviruset mer effektivt.

Dessutom, till skillnad från paraffinbaserade eller vaselinbaserade salvor absorberas Zovirax bättre i läppens hud och lämnar inga feta eller fuktiga märken på den.

Nackdelar. Samma som hos Acyclovir, med tillsats i form av en allergi eller intolerans av propylenglykol.

Slutsatser. Effektiviteten av läkemedlet för herpes - på höjd. Och om du använder det enligt instruktionerna (eller ännu bättre - enligt doktors föreskrift), så ger du Zovirax ett poäng på 10 poäng.

Recensioner. "Jag gillade verkligen Zovirax. Jämfört med andra herpesalvor som jag brukade behandla är detta det bästa. Det smälter inte och suddas inte, vilket ger en karaktäristisk film på läpparna, vilket är väldigt irriterande. På grund av den lätta konsistensen hos ett litet rör, det varar länge, är mycket ekonomiskt. "

Fenistil Pentsivir

Kostnaden för ett rör innehållande 2g. kräm är ca 240 rubel.

Fördelar. I denna kräm är den aktiva ingrediensen penciklovir - en ännu starkare antiviral substans än acyklovir.

Fenistil Penzivir kräm, som användes från början av herpes manifestationer, kan minska tiden under vilken viruset pryder dina läppar med nästan 50%. Och hjälpämnena som finns i fenystilen (vaselinolja, vit paraffin, etc.) skyddar huden från att torka ut och förhindra ärrbildning. En sådan komplex åtgärd tillåter oss att rekommendera grädden som en behandling för ofta eller regelbundet återkommande episoder av herpesförstöring (vilket faktiskt är utslag på läpparna).

Nackdelar. Ju starkare läkemedlets effekt - desto mer kontraindikationer har det: ett välkänt farmaceutiskt axiom. När det gäller Fenistil Pentsivir finns inga förbud mot användningen - samma graviditet och amning, men de är betydligt strängare: endast i de fall där fördelarna med modern är oöverstigligt större än barnets skada. Amning kräver obligatoriskt samråd med en läkare innan behandling med detta läkemedel påbörjas. Tja, förbudet mot behandling Fenistilom barn under 12 år.

Slutsatser. Om du, efter att ha undersökt läkemedlets brister, bestämde dig för att Fenistil Penzivir är något som ett massförstörelsevapen, rusa inte till slutsatser. Detta är en av de bästa, effektiva och säkra lösningarna för herpes, om de används enligt instruktionerna. Och om du ignorerar bipacksedeln, då skulle något läkemedel vara farligt. Därför en klar 10 poäng av tio.

Recensioner. "Jag började använda denna grädde och började märka att återkommande herpes förekommer mycket mindre än tidigare. Och skicka sår fortare. Kanske beror detta till och med att kräm mjuknar läpparna och förhindrar att herpesbubblor spricker, så dessa områden läker snabbare. "

panavir

Kostnaden för ett rör med gel 30g. är ca 800 rubel.

Fördelar. Panavir kommer att vara den bästa lösningen för herpes på läpparna för människor som samtidigt lider av herpes och aversion mot syntetiska droger. Denna gel innehåller en naturlig substans - vegetabilisk polysackarid, som inhiberar virusets aktivitet och, viktigare, förbättrar vitala tecken på infekterade celler. Detta innebär att celler som invaderas av herpesviruset är mindre benägna att dö i sig och till och med förvärva förmågan att återhämta sig från en virusattack.

Nackdelar. Liksom alla antivirala medel penetrerar den aktiva beståndsdelen Panavir lätt cellmembranen i människokroppen (annars kommer det helt enkelt inte att komma till viruset). Det är den här egenskapen som gör det möjligt för polysackariden att gå in i bröstmjölk och placentan. Då är allt uppenbart: Lakterande och gravid Panavir kan endast användas enligt instruktioner från en läkare.

Instruktionerna för läkemedlet indikerar att personer med njursjukdom också inte bör transporteras bort genom behandling av herpes med Panavir.

Slutsatser. Panavirs naturliga ursprung är ett stort plus. Men priset är enligt vår mening för högt. Därför tilldelar vi honom ett betyg på 9 av 10.

Recensioner. "Läkaren beställde alternerande Acyclovir och Panavir så att viruset inte blev vant". I själva verket, 2 månader efter den nästan konstanta användningen av dessa geler, började herpes att visas mycket sällan. "

Naturliga oljor

Kostnaden för en 15 ml flaska varierar från 35 till 110 rubel, beroende på tillverkaren.

Fördelar. Flyktiga ämnen som ingår i eteriska oljor har ett antal användbara egenskaper. Antiviral - en av dem. Tea Tree Oil, gran, tall, citron, pelargon, nötkött - är ett effektivt verktyg för att snabbt återhämta sig. Men ännu viktigare (speciellt för personer som lider av täta utslag av herpes på läpparna) är essensen av eteriska oljor för att förhindra återfall. Verkningsmekanismen är enkel: herpes, en gång bosatt i kroppen, har ingenstans och aldrig försvinner. Han väntar bara på att immunsystemet ska distraheras av förkylning, influensa, gastrit och vad som helst. Och först då ser herpesen ut från skyddet och tas för att dekorera ditt ansikte med utslag på läpparna eller bältros på magen.

Naturliga eteriska oljor förbättrar kroppens naturliga försvar och stöder immunsystemet i tonen. Därför är de ett oumbärligt verktyg för förebyggande av herpes. Dessutom kan de användas på något sätt bekvämt för dig: Förbered en emulsion (1 del av eterisk olja i 3 delar vegetabilisk olja) och gnugga den i whisky, "ingång" i näsborrarna; Gör inandningar, applicera i doftlampa, lägg till badvatten. Du måste erkänna att det är mycket trevligare än att applicera en smaklös salva på dina läppar och sedan njuta av sin "sjukhus" smak under en lång tid.

Nackdelar. Tja, var utan dem. För det första, om du har en tendens till allergiska reaktioner, bör du utföra ett allergitest innan du applicerar oljorna. Och om manifestationerna av allergier i dig är svåra - andfåddhet, bronkospasm, etc., så måste tanken att läka med eteriska oljor överges.

Nackdelen är nummer två: oljor är ganska effektiva som profylaktiska, men i händelse av redan förvärrade herpes är de maktlösa.

Och de sista: eteriska oljorna kan både mjukna huden och torka upp det till pergamentens tillstånd, vilket för läpparnas känsliga hud kan innebära en acceleration av uppkomsten av nästa herpes återkommande.

Slutsatser. Med rätt inställning till valet av olja och dess användning utan fanatism (och efter att ha utfört allergitester på huden på insidan av underarm), blir eteriska oljor en av de bästa naturläkemedlen för att förhindra återkommande av herpes. Men med tanke på att de vid behandling av detta tillstånd endast hjälper till med villkoret - de underlättar sjukdomsförloppet som en del av komplex terapi och sänker graden till 9 poäng.

Recensioner. "Från tidigt höst till våren bär jag ständigt en flaska med en blandning av oljor i min handväska (jag gjorde det själv från kryddnejlika, te och eukalyptus), bokstavligen varje 2-3 timmar smeder jag mina näspassager. Jag märkte att efter att jag började träna en sådan metod kan jag få en kyla endast 1-2 gånger, jämfört med 7-8 gånger tidigare. Herpes började dyka ganska sällan ut. "

Vad är viktigt att veta när man väljer det bästa botemedlet för herpes på läpparna?

Effektiviteten av lokala lösningar (salvor, geler) för behandling av herpes är ett relativt begrepp. De hjälper till att klara av de yttre manifestationerna av sjukdomen, men kan inte påverka aktiviteten hos viruset i kroppen. Därför är det nödvändigt att komma ihåg följande regler:

  • frekventa återkommande av herpes eller för stort ett lesionsområde på läpparna är en anledning att konsultera en läkare som ska ordinera droger för internt bruk som undertrycker virusaktivitet på systemnivå.
  • Kroppens allmänna tillstånd är det huvudsakliga kriteriet genom vilket herpesviruset "bestämmer" om det är dags för det att vakna. Att ta vitaminer (särskilt C-vitamin), korrigering av näring och livsstil, kan därför undvika dåliga vanor hjälpa dig att glömma existensen av herpes helt och hållet.
  • med överflödiga utslag på läpparna under återkommande herpes, är det meningsfullt att tänka på att förvärva och använda antibakteriella salvor och krämer, eftersom det finns en hög risk för sekundär infektion när bakterierna kommer in i såren på läpparna. För rätt val av sådana fonder kontakta din läkare.

Bruksanvisning Åtgärd för herpes på läpparna Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling (Abreva)

Bruksanvisning Åtgärd för herpes på läpparna Abreva Cold SoreFever Blister Treatment (Abreva).

Köp Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling

Allmän information

Medel för snabb åtgärd mot herpes och sprickor i läpparna.

Lösning för herpes på läpparna. Abreva är nr 1 läkemedlet i USA, vilket avlastar på kortast möjliga tid från läpparna och sprickorna på läpparna. Abrev reducerar signifikant läkningseffekten och varaktigheten av symtom som: stickningar, smärta, brännande och klåda.

struktur

  • alkohol;
  • klargjort mineralolja;
  • emulgeringsmedel;
  • propylenglykol;
  • renat vatten;
  • Sackaros-distearat;
  • Sackarosstearat.

Metod för applicering

Vuxna och barn över 12 år:

  • Skölj händerna före och efter appliceringen av salva.
  • Vid första tecken på herpes, stickningar, applicera salva till det drabbade området. Behandling av herpes i de tidiga stadierna ger de bästa resultaten.
  • Gnugga botemedlet för herpes på Abrevas läppar försiktigt, men noggrant och till slutet.
  • Använd Abreva 5 gånger om dagen tills fullständig försvinnande av herpes.

Barn under 12 år:

  • Kontrollera med din läkare om eventuell användning.

försiktighetsåtgärder

  • Endast för extern användning.
  • Använd inte om du är allergisk mot någon av de komponenter som utgör Abre.
  • Applicera läkemedlet för herpes Aubrev endast på det drabbade området (herpes, sprickor i läpparna).
  • Använd inte Abre salva nära ögonen.
  • Undvik att få salva i munnen.
  • Läkemedlet för herpes på Abrevas läppar är endast för personligt bruk. Ge inte någon salva till någon. Detta kan orsaka smittspridning.
  • Sluta använda och kontakta en läkare om herpes förvärras eller herpes inte botas inom 10 dagar.
  • Förvara Abreva borta från barn.
  • Om du har svalnat ett läkemedel mot herpes på Abrevas läppar, kontakta omedelbart din läkare.
  • Store Abrev vid 20 ° - 25 ° C.
  • Frys inte herpesmedel och håll det inte vid hög luftfuktighet.

Herpes /

herpesbehandling

Herpes är en sjukdom som orsakas av ett virus som bär över nittio procent av världens befolkning. Jag lärde mig detta under graviditeten när jag testade mot antikroppar mot detta virus. Jag blev mycket förvånad över att jag har dem. Läkaren sa att det var bra. Mycket värre om de inte var och under graviditeten fanns en infektion.

För hela mitt liv hade jag två återfall med utslag på läppen "Kall". Och sedan jag följer min hälsa ganska nära, efter den andra attacken gick jag till en hudläkare.

Det visar sig att utslaget på läpparna uppträder vid en tid då kroppen inte är mycket immun och faktorer som bidrar till aktiveringen av viruset i kroppen på ansiktet: stress, hypotermi, ökad fysisk ansträngning och så vidare. Jag hade utslag endast efter stress på jobbet.

Men det finns, det finns ett sätt att undvika utslag på läpparna!

För att kroppen ska kasta in i steget med stabil remission är en enda kurs av acyklovir tillräcklig.

Jag tog fyra piller om dagen var åtta timmar i tio dagar. Om vi ​​anser att tjugo piller kostar ungefär tjugo rubelar, då med aritmetiska beräkningar kommer vi till slutsatsen att i fyrtio rubler kan du skaka herpes, och din kropp kan vila och frånvaro av skador i fyra till åtta (.) År.

Jag rekommenderar starkt till alla som lider av en "kall på läpparna".

Det enda jag vill uppmärksamma är att Acyclovir måste tas inte bara minut till minut, men sekund till sekund var 8: e timme på tom mage.

Hur snabbt bli av med herpes?

# 1 Gitta

annons

# 2 Paulina-mamma

  • 483 meddelanden
  • Ålder: 39
    • Land: Ryssland
    • Moskva stad

    # 3 allisa

  • 111 inlägg
  • Ålder: 43
    • Land: Ukraina
    • Kharkov stad

    # 4 Juliana82

    Jag såg ljuset i fönstret

  • 8 inlägg
  • Ålder: 36
    • Land: Ryssland
    • City Murmansk region.

    # 5 Busya //

    Jag såg ljuset i fönstret

  • 2 inlägg
  • Ålder: 33
    • Land: Ukraina
    • Poltava stad

    Effektiva lösningar och preparat för herpes.

    Kamrater! Behandla inte HERPES med kemist när du är till hands.

    För närvarande är herpes den vanligaste virussjukan, vilka bärare är 95 procent av befolkningen på vår planet. Trots det faktum att infektionen inte helt kan avlägsnas från kroppen, kan välvalad behandling snabbt eliminera sjukdoms kliniska manifestationer och uppnå stabil och långvarig remission.

    Herpes - Dödlig sjukdom!

    Det har länge varit uppenbart att HERPES bara är en organismköld. Som nyligen visade studier har visat, kan HERPES leda till allvarliga komplikationer. Huvudläkaren berättar vad du ska frukta.

    I denna artikel kommer vi att prata om vilken botemedel mot herpes som är mest effektiva i kampen mot sjukdomen.

    Vilka läkemedel för att bekämpa herpes finns?

    Konventionellt kan alla antivirala medel för herpes delas upp i flera grupper beroende på den huvudsakliga aktiva beståndsdelen.

    Således får vi följande klassificering:

    • baserat på acyklovir och derivat. De mest kända företrädarna är: Acyclovir, Vivoraks, Zovirax. Finns i form av salva och piller;
    • baserat på valacyklovir. De vanligaste läkemedlen: Valaciclovir, Valtrex, Virdel. Läkemedel finns tillgängliga i pillerform. En speciell egenskap är den effektiva effekten på virusstammar, framför vilka droger baserade på acyklovir är maktfria;
    • famciklovirbaserad. Förberedelser: Famciclovir Famvir. Den mest effektiva och samtidigt dyra gruppen droger. Copys med alla virusstammar, men har många biverkningar;
    • baserad på vegetabiliska råvaror. Den mest kända betyder: Panavir-gel, Alpizarin, Mirtopleks, Helepin. De har en toxisk effekt på kroppen, vilket gör att de kan användas för behandling av gravida kvinnor och barn.
    • baserat på andra komponenter. Viferon (baserat på interferon), Abreva (baserat på preconazol) och Viru Merz (baserat på tromantadin).
    till innehåll ↑

    Vilka är de mest effektiva läkemedlen för herpes?

    Herpes är en farlig sjukdom som kan leda till döden om den inte behandlas. Revolutionen i hans behandling uppnåddes genom ett botemedel som är.

    Som övning visar, är det nödvändigt att välja ett botemedel mot behandling av herpes, med hänsyn till en mängd olika faktorer, inklusive sjukdoms typ och stadium, samt dess egna förmågor.

    Människor som konfronteras med den kliniska manifestationen av viruset föredrar aktuella preparat som anges nedan.

    acyklovir

    Acyklovir anses vara den bästa billiga herpessalvan på läpparna. Den uppskattade kostnaden för produkten är ca 25 rubel för ett rör med 5 gram salva. Analoga verktyg är något dyrare: Gerperax - ca 65 rubel och Zovirax - cirka 185 rubel.

    Den aktiva ingrediensen i detta läkemedel tränger in i den drabbade cellen och förstör DNA-kedjans sekvens, varigenom proliferationen av abnorma celler förhindras. På grund av det faktum att viruset inte kan återskapa sina egna celler utan deltagande av humant DNA, sänks sjukdomen ganska snabbt.

    Acyclovir är lämplig för framgångsrik behandling av inte bara herpes på läpparna, utan även helvedor, vallkoppor och genital herpes.

    En väsentlig nackdel med detta verktyg är omöjligheten av oförhindrad användning av läkemedlet av gravida och ammande kvinnor - den aktiva substansen går in i fostret genom moderkakan och bröstmjölk, varför inte varje kvinna kan använda acyklovir.

    En annan karakteristisk nackdel med salvan är avskalning av de behandlade områdena. Som ett resultat, rekommenderar läkare att växla denna åtgärd med antiseptiska och fuktgivande krämer.

    Zovirax

    Kostnaden för ett standardrör med 5 gram salva kostar omkring 185 rubel. Trots att verktyget är en analog av Acyclovir är dess egenskap propylenglykol i kompositionen, vilket bidrar till penetrationen av den aktiva substansen i cellerna som påverkas av viruset.

    Dessutom, till skillnad från vaselin eller paraffinbaserade produkter, absorberar Zovirax snabbare in i huden och lämnar inga karakteristiska våta eller feta märken på den.

    Nackdelarna med Zovirax är desamma som för den billigare motsvarigheten - Acyclovir. Allergiska reaktioner eller fullständig intolerans mot propylenglykol är emellertid vanliga, vilket gör åtgärden otillgänglig för vissa patienter.

    Fenistil Pentsivir

    Fenistil Pentsivir är betydligt dyrare än de tidigare beskrivna sätten - du måste betala cirka 240 rubel för ett rör med två gram salva.

    Den obestridliga fördelen med verktyget är penciklovir - ett effektivare verktyg än dess "kollega" - acyklovir.

    Med snabb användning kan Fenistil Pentsivir halvera sjukdomsförloppet, och hjälpkomponenterna i kompositionen skyddar de skadade områdena från överdriven och förhindrar bildandet av ärr.

    Samtidigt har läkemedlet ett antal kontraindikationer, vilket innebär att användningen av produkten av gravida, ammande kvinnor och barn under 12 år i de flesta fall inte är tillåten.

    panavir

    En trettio gram tuba med Panavir salva kostar omkring 800 rubel.

    Trots den relativt höga kostnaden anses verktyget vara det bästa läkemedlet för människor som lider av herpes och avvisandet av syntetiska droger. Panavir växtpolysackarid inhiberar virusets aktivitet och förbättrar signifikant de vitala tecknen på de drabbade cellerna.

    Kontraindikationer av läkemedlet förbjuder användning av verktyget för ammande och gravida kvinnor utan lämpligt recept. Dessutom bör patienter med njursjukdom vara särskilt försiktig med Panavir.

    Övning visar att med den vanligaste manifestationen av herpes - den så kallade "kalla" på läppen - försöker man undvika användning av piller. Läkare säger dock att den mest framgångsrika behandlingen av herpes kommer att vara med en kombination av lokal terapi med lämpliga piller.

    Dessutom är en viktig del av behandling mot herpes att stärka immunförsvaret, varför läkare ofta föreskriver vitaminkomplex och immunmodulatorer, såsom:

    Hur man tar bort herpes i ett med hjälp av medel - video

    Vad är ett folkmedel för herpes mest effektiva?

    Läkare: Har du herpes? För att bota honom, använd det varje dag.

    Som praktiken visar, är folkmedicin endast effektiva i de tidiga skeden av sjukdomen, och vid sjukdomens förvärmning kommer det inte att vara möjligt att göra utan läkemedelsbehandling.

    Det mest effektiva sättet att bli av med herpes hemma är användningen av eteriska oljor. Kostnaden för en standardflaska på 15 milliliter kan variera från 35 till 110 rubel beroende på tillverkaren.

    Den största fördelen med denna metod att bli av med symtomen på herpes är den antivirala effekten av eteriska oljor. Dessutom har patienterna en mer stabil remission. Detta beror på förmågan hos eteriska oljor att förstärka kroppens naturliga försvar och upprätthålla en persons immunförsvar i god form.

    Det mest effektiva sättet är oljor:

    Samtidigt kan användningen av eterisk olja orsaka en allergisk reaktion, varför den ska användas mycket noga, som den här typen av medel. Det bör också noteras att eteriska oljor är mest effektiva som förebyggande åtgärd mot herpes, och i det förvärrade skedet av sjukdomen är de praktiskt taget maktlösa.

    Behandling av herpesmedel - video

    Dessutom, om överdriven användning av eterisk olja kan vara mycket torr hud, vilket kan leda till tillvägagångssättet för nästa återkommande sjukdom.

    Det finns också positiva recensioner om:

    • tandkräm (torkar och desinficerar det drabbade området);
    • Golden Star balsam (framgångsrikt stoppa sjukdomens första tecken);
    • propolisktinktur (har antimikrobiell och tonisk effekt).
    Tandkräm är ett billigt och effektivt herpesmedel för herpes.

    Således är det nödvändigt att förstå att endast den rätta diagnosen av en specialist och snabb behandling kan framgångsrikt stoppa sjukdomen i sina tidiga skeden. I händelse av att vesiklar utvecklas kan alla andra symtom på herpes inte längre undvikas.

    Herpes måste behandlas vid de första symptomen för att förhindra ytterligare komplikationer som kan leda till allvarliga komplikationer. För att helt bli av med herpes är det nödvändigt att stärka immunförsvaret på råd av läkare.